Mitä maksutapoja Nordic Nest tarjoaa?

Nordic Nest AB tarjoaa yhteistyössä Klarnan kanssa maksutavoiksi laskun, erämaksun, korttimaksun ja verkkomaksun. Maksuratkaisu on Klarna Checkout. 

Klarna Checkout näyttää sinulle tietyt tiedot heti kun sinut on tunnistettu. Tunnistamista varten luovuttamasi tiedot vaihtelevat ostokerran ja asiakkaan mukaan. Luottotarkistusta ei tehdä koskaan suoraan Klarna Checkoutissa vaan tarpeen mukaan riippuen valitsemastasi maksutavasta. Klarnan tekemät luottotarkistukset eivät vaikuta luottokelpoisuuteesi, eivätkä muut sinusta luottotarkistusta pyytävät tahot, kuten pankit, voi nähdä niitä.

Kun sinut on tunnistettu, Klarna Checkout näyttää, mitä vaihtoehtoja juuri sinulle on tarjolla. Ennalta valittu maksutapa on lasku, mutta voit valita myös jonkin muun tavan, kuten verkkomaksun pankin kautta tai korttimaksun. Sinulle tarjottavat vaihtoehdot voivat vaihdella kerrasta toiseen. Voit itse valita, haluatko suojata Klarna Checkoutin käytön PIN-koodilla.

Verkkopankilla ja kortilla tehtävät maksut veloitetaan tililtäsi tilauksen tehdessäsi. Jos valitset maksutavaksi laskun, lasku lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti, kun tavara on lähetetty sinulle varastostamme. Maksuaikaa on 14 vuorokautta laskun päiväyksestä. Mikäli laskua ei makseta, siihen lisätään muistutusmaksu 5 € ja Suomen korkolain mukainen viivästyskorko.

Kaikki maksuihin liittyvät tiedot ja viestit tulevat sinulle suoraan Klarnasta.

Ostoskori

Sulje