ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Patalaput & Uunikintaat

Patakinnas on välttämätön apu esimerkiksi uuniruokia valmistettaessa. Hyvä patakinnas suojelee käsiäsi kuumuudelta ja ennaltaehkäisee niiden palamista. Täältä löydät laajan valikoiman kauniita ja laadukkaita patakintaita suosituilta merkeiltä.
105 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
3
Sivu 1/3

Design patakinnas keittiöösi

Patakinnas on tarpeellinen valmistitpa sitten syntymäpäiväkakkua tai makaronilaatikkoa. Laadukas ja hyvä patakinnas suojelee käsiäsi kuumuudelta nostellessasi herkullisia ruokia uunista. Täältä löydät kauniit ja laadukkaat patakintaat monelta tunnetulta merkiltä.

Mikä patakinnas on suosituin?

Valikoimaamme kuuluu monia laadukkaita ja kauniita patakintaita. Esimerkiksi Lexington patakinnas on tyylikäs valinta, joka varmasti pitää kätesi suojattuna. Löydät myös patakintaita muilta merkeiltä kuten

Kuviolliset patakintaat

Patakintaita on saatavilla niin yksivärisinä, kuin myös kauniilla kuoseilla koristeltuina. Jos kaipaat keittiöösi tunnettuja ja rakastettuja kuoseja, on Marimekko patakinnas sinulle täydellinen vaihtoehto. Marimekon patakintaat on koristeltu merkin tunnetuilla kuoseilla, kuten Unikko ja Räsymatto. Kuviollisia patakintaita löydät myös esimerkiksi merkiltä Finlayson.

Mistä materiaalista valmistettu patakinnas on paras?

Patakintaita on saatavilla monesta eri materiaalista valmistettuna ja jokainen materiaali tarjoaa kintaalle hyviä ja käytännöllisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi silikoni patakinnas on hyvä sinulle, joka haluat vedenkestävän kintaan, joka on myös helppo puhdistaa. Löydät silikonisia patakintaita esimekriksi merkiltä Le Creuset.

Puuvillasta valmistettu patakinnas takaa patakintaalle enemmän liikkuvuutta ja on lisäksi pehmeä iholla. Ne on helppo pestä pesukoneessa muiden keittiötekstiilien kanssa.

Patakinnas suojaa käsiäsi

Ammattimainen ja laadukas patakinnas on tärkeä mitä tahansa valmistatkaan. Ne pitävät kätesi suojassa kuumuudelta ja ennaltaehkäisevät niiden palamista. On kuitenkin tärkeää valita oikean kokoinen ja tyylinen patakinnas, jotta kätesi pysyvät kaikista parhaiten turvassa.

Jos valmistat ruokaa painavassa uunivuoassa, on hyvä omistaa pitkä patakinnas on paras vaihtoehto. Pitkän patakintaan ansiosta voit helpommin kantaa painavaa vuokaa. Toisaalta, jos valmistat ruokaa erittäin kuumissa lämpötiloissa, on tärkeää valita paksu patakinnas. Paksu materiaali voi kuitenkin vaikuttaa kintaan liikkuvuuteen.

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB