Tapahtui virhe yrittäessäsi muuttaa vaihtoehtoa. Olen hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.
Tuote on poistunut valikoimasta
Toimitus: Suomi (paitsi Ahvenanmaa): 5,90 €.

Hento lumisade Muumi minimuki 2018

Hento lumisade on Arabian kauden 2018–2019 talven sesonkiastiasto 2018 Arabian Hento lumisade -tuoteperhe on saatavilla rajoitetun ajan. Hento lumisade -tuoteperheen kuvitus pohjautuu Tove Janssonin rakastettuun Taikatalvi-kirjaan. 
Siinä Muumipeikko herää kesken talviunien ja tutustuu lumen peittämään Muumilaaksoon. Muumipeikko tuntee itsensä hyvin hämmentyneeksi, kun hiutale toisensa jälkeen laskeutuu hänen lämpimälle kuonolleen ja sulaa siihen. Hän ihailee lumihiutaleita ja yrittää pyydystää niitä käpälillään. 
Muumipeikko on vaeltanut meren rantaan ja kulkee siellä pitkään. Niin kauan, että hän tuntee mielensä kevyeksi. Lopulta hän aivan riemastuu ja alkaa viheltää.
Hän potkii jääkalikkaa edellään pitkin rantaa ja kurkistaa ylöspäin: hän näkee lumihiutaleiden leijuvan kasvojaan kohti. Niitä tulee yhä enemmän, pehmeinä ja kevyinä kuin untuvat. 
Ilma on muuttunut leudommaksi eikä lumihiutaleiden keskeltä näe enää ympärilleen. Muumipeikko heittäytyy innostuneena kinokseen.
Muumipeikko hurmioituu lumesta ja oppii pitämään talvesta..Denna härliga vintersaga som frontas på de små minimuggarna kommer från Tove Janssons fantastiska originalillustrationer och väcker verkligen en längtan efter en vit och snörik vinter!

Yleistä

TuotemerkkiArabia
SuunnittelijaTove Jansson
SarjaMumin
Pakkauksen määrä4 st
Tuotenumero32747-01

Materiaali

Materiaali: posliini.
Koko:
Korkeus: 3,3 cm.
Ø: 7,5 cm.

Kommentit

Huomioithan, että Hento lumisade -minimukia toimitetaan aikaisintaan lokakuussa 2018.

Pidät ehkä myös näistä
Toiset katsoivat myös näitä tuotteita
Ostoskori
Sulje