Tapahtui virhe yrittäessäsi muuttaa vaihtoehtoa. Olen hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.
Tuote on poistunut valikoimasta
Toimitus: Suomi (paitsi Ahvenanmaa): 5,90 €.

Hento lumisade Muumit muki 2018

Hento lumisade on Arabian kauden 2018–2019 talven sesonkiastiasto 2018 Arabian Hento lumisade -tuoteperhe on saatavilla rajoitetun ajan. Hento lumisade -tuoteperheen kuvitus pohjautuu Tove Janssonin rakastettuun Taikatalvi-kirjaan. 
Siinä Muumipeikko herää kesken talviunien ja tutustuu lumen peittämään Muumilaaksoon. Muumipeikko tuntee itsensä hyvin hämmentyneeksi, kun hiutale toisensa jälkeen laskeutuu hänen lämpimälle kuonolleen ja sulaa siihen. Hän ihailee lumihiutaleita ja yrittää pyydystää niitä käpälillään. 
Muumipeikko on vaeltanut meren rantaan ja kulkee siellä pitkään. Niin kauan, että hän tuntee mielensä kevyeksi. Lopulta hän aivan riemastuu ja alkaa viheltää.
Hän potkii jääkalikkaa edellään pitkin rantaa ja kurkistaa ylöspäin: hän näkee lumihiutaleiden leijuvan kasvojaan kohti. Niitä tulee yhä enemmän, pehmeinä ja kevyinä kuin untuvat.
Ilma on muuttunut leudommaksi eikä lumihiutaleiden keskeltä näe enää ympärilleen. Muumipeikko heittäytyy innostuneena kinokseen
Muumipeikko hurmioituu lumesta ja oppii pitämään talvesta.
Astioiden kuvituksen on suunnitellut ja sommitellut keraamikko Tove Slotte. Hän on käyttänyt pohjana Tove Janssonin alkuperäisiä, mustavalkoisia piirroksia, jotka Jansson oli tehnyt raapetekniikalla.

Yleistä

TuotemerkkiArabia
SuunnittelijaTove Jansson
SarjaMumin
Pakkauksen määrä1 kpl
Tuotenumero32745-01

Materiaali

Materiaali: Posliini Koko Tilavuus 30 cl. Korkeus 8,1 cm. Ø: 8,3 cm. Leveys (sisältää korvan): 11,2 cm.

Hoito-ohjeet

Konepesun kestävä Mikronkestävä. Pakastimen kestävä. Uuninkestävä.
Pidät ehkä myös näistä
Toiset katsoivat myös näitä tuotteita
Ostoskori
Sulje