Tapahtui virhe yrittäessäsi muuttaa vaihtoehtoa. Olen hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.
Tuote on poistunut valikoimasta
Toimitus: Suomi (paitsi Ahvenanmaa): 5,90 €.

Suomi 100 muki 30 cl

Arabia juhlistaa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlaa Suomi 100 -erikoismallistolla. Juhlamukit edustavat Suomen satavuotista itsenäisyyden aikaa siten, että kukin mukimalli kuvaa yhtä vuosikymmentä. Mukeja valmistetaan ainoastaan rajoitettu erä juhlavuoden pohjaleimalla: Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi 2017. Täältä löydät mukeja seuraavilla kuvioilla:

Pastoraali: Pastoraali on Esteri Tomulan vuonna 1965 suunnittelema ja se kuvaa henkilöhahmoa kasvillisuuden keskellä. Se on tyypillinen esimerkki Esteri Tomulan yksityiskohtaisesta tyylistä 1960-luvulla. Tuolloin alettiin käyttää uutta painotekniikkaa, mikä mahdollisti voimakkaiden värien käytön, esimerkkinä tämä sininen sävy.

Esteri: 1960- ja 1970-luvuilla Esteri Tomula suunnitteli monia kauniita kuoseja Arabian astioihin. Esimerkkinä siitä on kukkaiskuosi Esteri, jolla juhlistettiin Arabian tehtaan 100-vuotisjuhlaa vuonna 1973.

Huvila: Huvila-kuvion suunnitteli Heini Riitahuhta vuonna 2017. Heini Riitahuhta on työskennellyt Arabian suunnitteluosastolla vuodesta 2003. Huvila on miellyttävä kuvio, jossa on aistittavissa 1920-luvun käsin piirrettyjä kuoseja, mutta 2000-luvun tyyliin.

Myrna: Myrna-kuosin suunnitteli taiteilija Olga Osol vuonna 1937. Kuosi on nimetty amerikkalaisen filmitähden Myrna Loyn mukaan. Tyylikkäät, ruskeat kukan köynnöstelevät sekä mukin ulko- että sisäpinnalla. Myrna-astiasto oli tuotannossa vuoteen 1994 saakka ja senkin jälkeen satunnaisesti.

Suomen Kukka: Kuosi Suomen Kukka on kunnianosoitus maallemme ja kansallemme. Se on kaunis, sininen kukkakuosi, joka sopii hyvin valkoiseen posliiniin. Suomen Kukka esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1941 ja sitä on käytetty sekä ruoka- että kahvi- ja teeastiastossa.

She-Fo: She-Fo -kuosin on suunnitellut Greta-Lisa Jäderholm-Snellman vuonna 1926. Greta-Lisa toi Arabian astioihin 1920-luvun klassisismin ja art deco -henkiset koristeet. Hän työskenteli Arabialla vuodesta 1921 vuoteen 1937 ja häntä pidetään Arabian koristemaalauksen luojana.

Hattara: Tämän ilmavan kuosin on suunnitellut yksi Arabian tunnetuimmista kuviosuunnittelijoista, Raija Uosikkinen vuonna 1954. Yksi hänen suosituista kuvioistaan on juuri Hattara, joka palkittiin kultamitalilla vuonna 1961.

Timbua: Musta-valkoinen kuvio Timbua on yhdysvaltalaisen taiteilijan ja suunnittelijan Howard Smithin käsialaa. Smith muutti Suomeen vuonna 1962 kuului Arabian suunnittelijoihin monen vuoden ajan. Vahvat värit ja selkeät muodot ovat tunnusomaisia hänen tuotteilleen. Timbua on antiikin hieroglyfien inspiroima.

Isak: Arabian alkutaipaleella astiat oli koristeltu yksinkertaisilla koristeilla ja tyylikkäillä, kansallisromantiikan inspiroimilla kuvioilla. Näille kuoseille oli yhteistä se, että niille annettiin miehiset nimet, tässä tapauksessa Isak. Kaikki kuviot kaiverrettiin käsin kuparialustalle.

Bebop: Värikäs Bebop on vuodelta 1992 ja sen on suunnitellut Heikki Orvola. Kuvio syntyi jazz-musiikin repivätyylisen bebopin inspiroimana.

Yleistä

TuotemerkkiArabia
SarjaHuvila
Pakkauksen määrä1 kpl
Tuotenumero28625-01

Materiaali

Materiaali: Vitroposliini.
Koko:
Korkeus: 9,7 cm.
Halkaisija: 10,5 cm.
Tilavuus: 30 cl.

Hoito-ohjeet

Uuninkestävä 250 °C saakka.
Mikronkestävä.
Konepesun kestävä.
Pakastamisen kestävä.
Pidät ehkä myös näistä
Toiset katsoivat myös näitä tuotteita

Ostoskori

Sulje