ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Kaikki ulkoilmaelämään

Tuotemerkit/Iittala/Alvar Aalto Collection

Iittala Alvar Aalto Collection

Aalto maljakko on yksi maailman tunnetuimpia lasiesineitä. Tämä Alvar Aallon suunnittelema rakastettu maljakko on ajaton ja elegantti osa kodin sisustusta ja rakastettu ympäri maailmaa. Täältä löydät Iittalan Aalto maljakon monessa eri värissä ja koossa sekä muita Alvar Aalto kokoelmaan kuuluvia tuotteita.
63 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
12
Sivu 1/2

Mikä on Aalto maljakon historia?

Aalto maljakko sai alkunsa vuonna 1939 kun suunnittelija Alvar Aalto osallistui Karhula-Iittalan järjestämään suunnittelukilpailuun ja voitti sen nykyisin erittäin tunnetulla Aalto maljakolla. Maljakko oli aikanaan vallankumouksellinen, sillä sen yksinkertainen ja selkeä muotoilu oli uutta verrattuna aikansa tyypillisiin koristeellisiin esineisiin. Nykyään Iittala Aalto maljakko on yksi maailman tunnetuimpia lasiesineitä ja tämä rakastettu maljakko löytyykin monesta kodista ympäri maailmaa.

Missä Aalto maljakko valmistetaan?

Kaikki Alvar Aalto sarjan maljakot valmistetaan Iittalan lasitehtaalla. Kaikki maljakot valmistetaan suupuhaltamalla. Tehtaan ammattitaitoiset käsityöläiset takaavat niin Aalto maljakon, kun myös muidenkin Iittalan lasiesineiden laadun. Aalto maljakko on saatavilla monessa eri värissä ja maljakon värit vaihtelevat kausittain.

Voiko Aalto maljakon pestä koneessa?

Aalto maljakko ei kestä konepesua ja se tulisikin pestä käsin.

Muut Alvar Aalto kokoelman tuotteet

Alvar Aalto kokoelmaan kuuluu Aalto maljakon lisäksi laajasti muitakin tuotteita joiden suunnittelusta vastaa helsinkiläinen suunnittelutoimisto Pentagon Design. Kaikki Alvar Aalto kokoelman tuotteet ovat saanet inspiraationsa Aalto maljakosta. Kokoelmaan kuuluu esimerkiksi tarjoiluvateja ja kynttilälyhtyjä sekä julisteita.

Aalto maljakko lahjasetti

Iittala Aalto maljakko on monien rakastama ja se sopiikin hyvin myös lahjaksi. Aalto maljakko on lahja, joka kestää aikaa sen ajattoman muotoilun ansiosta ja onkin siksi erinomainen lahjaidea. Valikoimastamme löydät lahjasetin johon kuuluu iso ja pieni Aalto maljakko ja tämä lahjasetti onkin täydellinen lahja esimerkiksi uuteen kotiin tai vastavalmistuneelle.

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB