Kampanjat

33,00 €

67,00 €

Sis. alv
Tapahtui virhe yrittäessäsi muuttaa vaihtoehtoa. Olen hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.
Tapahtui virhe yrittäessäsi ostaa tuotteen. Olen hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.
Tapahtui virhe yrittäessäsi ostaa tuotteen. Olen hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.
Varastossa Välitön toimitus
Toimitus: Suomi (paitsi Ahvenanmaa): 5,90 €.

Havspil-kulho 60 cl 4-pack

Nauti aamiaisen hyvistä puolista 60 cl vetävän Havspil-kulhon avulla ruotsalaismerkiltä Nordic Nest. Aamiaiskulho on osa samannimistä romanttista astiastoa, korkealaatuisesta vitroposliinista valmistettuna akvarellimaisella vaaleansinisellä koristeella, joka kulkee pitkin kulhon ulkopuolta. Kulhon kuviointi mutkittelevilla kasvikuvioilla on öölantilaisen maiseman inspiroima – maiseman, joka tunnetaan aukeasta näkymästään ja kauniista kasvillisuudestaan. Kulho sopii täydellisesti aamiaiskattaukseen, mutta sitä voidaan tietysti käyttää pöydässä myös muissa tilanteissa. Yhdistä kulho mielellään sarjan muihin osiin tai johonkin muuhun Nordic Nest -astiastoon!

Yleistä

Tuotemerkki Nordic Nest
Sarja Havspil
Tuotenumero 32845-01

Materiaali

Materiaali: Valkoinen posliini.
Koko:
Korkeus: 6,5 cm.
Ø: 15 cm.
Tilavuus: 60 cl.

Hoito-ohjeet

Pese posliini heti käytön jälkeen säilyttääksesi yksityiskohtaisen kuvion värit. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun astioita on käytetty happamien ruokien, kuten omenan tai sitruunan, yhteydessä.
Mikäli tuotteeseen jää kiinni palanutta ruokaa, liota tuotetta vedessä, jossa on pieni määrä nestemäistä pesuainetta. Noin 30 minuutin kuluttua tahran tulisi olla pyyhittävissä.
Vältä hankaavia materiaaleja, kuten teräsvillaa, joka voi naarmuttaa tuotteen pintaa.
Mikäli tuotteeseen ilmestyy mustia jälkiä, ne ovat todennäköisesti tulleet tuotteeseen ruostumattomasta teräksestä valmistetuista ruokailuvälineistä. Nämä jäljet saa tavallisesti poistettua yleispuhdistusaineella.
Käytä aina huuhteluainetta konepesun jälkeen suojataksesi posliinin pintaa metallin aiheuttamilta naarmuilta.

Kommentit

Astianpesukoneen kestävä.Mikronkestävä.