ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Inspiraatio & vinkit/Inspiraatio/Vuoden 2024 sisustuksen väritrendit - sisustus tämän vuoden väreissä
Sisustuksen väritrendit 2024 - sisusta värikkäillä ja kuviollisilla kynttilänjaloilla.

Vuoden 2024 sisustuksen väritrendit - sisustus tämän vuoden väreissä

Viimeisimmät sisustustrendit viittaavat kaikki samaan asiaan - sisustuksessa käytetään yhä enemmän värejä. Värit vaikuttavat merkittävästi mielialaan ja hyvinvointiin, ja vuonna 2024 haluamme enemmän energiaa, iloa ja rauhaa koteihimme. Tässä ovat tämän vuoden kymmenen sisustusväritrendiä vuodelle 2024!
keskiviikko 29. joulukuuta 2021
Jaa artikkeli

MITKÄ VÄRIT OVAT AVAINASEMASSA VUONNA 2024?

Yksi vuoden 2024 väritrendeistä on se, että kodeissamme käytetään yhä dramaattisempia värejä. Väreihin, jotka tuovat elämää koteihimme ja rikkovat neutraalin sävyisen sisustuksen, joka meillä on ollut jo muutaman vuoden ajan. Etsitpä sitten väri-inspiraatiota, joka auttaisi sinua maalaamaan uudelleen tai haluat vain tuoda sisustukseesi lisää väriä viehättävien sisustuksen yksityiskohtien avulla, näitä väritrendejä kannattaa pitää silmällä vuonna 2024:

 1. Elävä punainen
 2. Sininen
 3. Puuteripinkki
 4. Persikka
 5. Oranssi
 6. Amber
 7. Pelin vihreä
 8. Laventeli violetti
 9. Neon
 10. Metallinen
 11. Maanläheiset värit
Vuoden 2024 sisustusväritrendeihin kuuluvat siniset sävyt, oranssi ja meripihka, jotka kaikki näkyvät tässä värikkäässä olohuoneessa.
Verso maljakko 27 cm
Bright Blue
75 €

ELINVOIMAINEN PUNAINEN - PÄÄVÄRI VÄRITRENDIEN JOUKOSSA 2024

Yksi vuoden vahvimmista väreistä sisustuksen väritrendeissä 2024 on erittäin värikylläinen punainen. Yhdistämme punaisen usein energiaan, voimaan ja vahvoihin tunteisiin - juuri sitä haluamme tuoda sisätiloihimme vuonna 2024. Rohkeimmille on tarjolla kauniita punaisen sävyjä seinien uudelleenmaalaamiseen, mutta useimmat meistä voivat tuoda tämän värin sisustukseen pienempien sisustuksen yksityiskohtien avulla, esimerkiksi valaisin ja jopa huonekalu voi olla hyvä vaihtoehto .

Vuoden 2023 sisustusväritrendeihin kuuluvat punainen ja sininen kontrastina. Tässä näet pöytäasetelman, jossa on ruotsalaisen Rörstrandin sinisiä Mon Amie -lautasia ja NJRD:n punainen pöytäliina.

SININEN

Sinisen eri sävyt ovat vahvasti esillä vuoden 2024 sisustusväritrendeissä; näemme kaikkea taivaansinisestä koboltista ja voimakkaaseen Kleinin siniseen sävyyn. Jos punainen herättää tunteita, sininen rauhoittaa meitä. Sininen ja punainen ovat siis vastakkaisia värejä sekä sen suhteen, missä ne ovat väriympyrässä, että sen suhteen, mitä ne saavat meidät tuntemaan. Juuri nämä vastakohdat ovat suunnannäyttäjiä vuoden 2024 sisustusväritrendien ja valitsemiemme sisustustyylien joukossa, joten sisusta rohkeasti näillä kahdella värillä yhdessä.

POWDER PINK

Vaaleanpunaisen eri sävyt ovat tehneet suuren paluun sisustusväritrendien joukossa viime vuosina, viime vuoden magentasta tämän vuoden pehmeämpään jauhemaiseen vaaleanpunaiseen - mieluiten ripauksella mustaa, joka tekee siitä hieman pölyisemmän. Myös klassinen pastellivaaleanpunainen on edelleen voimissaan, erityisesti kevään aikaan.

PERSIKKA - PANTONEN VUODEN 2024 VÄRI.

Viime vuoden elinvoimaisen Viva Magentan vastakohtana Pantone nimesi vuoden 2024 väriksi persikanvärin. Pehmeämpi väri, joka kiteyttää halumme itsestä huolehtimiseen ja yhdessäoloon. Se on lempeä ja hienovarainen sävy, joka sopii täydellisesti niille meistä, jotka haluavat lisätä väriä kotiimme, mutta eivät uskalla käyttää elinvoimaisempia värejä.

ORANSSI

Anna vuodelle 2024 energiaa voimakkaan oranssin värisellä ponnahduksella. Tämä iloinen ja lämmin väri on yksi vuoden 2024 väritrendien tärkeimmistä aksenttiväreistä, ja jos haluat todella olla trendikäs, yhdistä se vaaleanpunaiseen! Oranssi sopii erinomaisesti pieniin yksityiskohtiin ja tekstiileihin, ja se on väri, joka todella erottuu edukseen.

AMBER

Keltaisen ja meripihkan lämmittävät auringonlaskun sävyt tulevat näkymään kodeissamme vuonna 2024. Monet näkemistämme keltaisen sävyistä on poimittu retrotrendistä, joka on tehnyt yhä suuremman paluun ja josta saamme edelleen paljon inspiraatiota. Keltaiset sävyt tuovat kotiin vastustamatonta lämpöä, ja aivan kuten oranssin sävytkin, ne tuovat kaivattua energiaa ja iloa - jotain, jonka otamme mielellämme vastaan.

Vuoden 2024 sisustusväritrendeihin kuuluu meripihkan sävyjä, tässä Bitzin Kusintha-lautassarjassa.

GAMING GREEN

Toinen sisustuksen väritrendi, jota kannattaa ehdottomasti tarkkailla vuonna 2024, on vihreä ja tarkemmin sanottuna pelivihreä, gaming green. Vihreä on väri, joka edustaa elämää ja vie ajatuksemme terveyteen ja onnellisuuteen. Siksi on luonnollista, että haluamme ympäröidä itsemme tällä värillä vuonna 2024. Voit rohkeasti ujuttaa tämän eloisan sävyn kotiisi huonekalujen avulla, jos uskallat, tai miksi et investoisi tyylikkääseen lamppuun, kuten Flowerpot sävyssä signal green?

NEON VÄRIT

Neonvärin eri sävyt vievät yhä enemmän tilaa sisustuksessamme vuonna 2024. Suuri osa niistä on peräisin virtuaalimaailman vaikutteista, ja niitä käytetään lisäämään energiaa sisustukseen. Laventeli, vaaleanpunainen, keltainen ja ennen kaikkea minttu edustavat tämän trendin värejä. Yhdistele näitä leikkisiä sävyjä tuodaksesi elämää kotiisi.

LAVENTELI

Olemme nähneet viime vuosina paljon violettia, erityisesti laventelia ja lilaa, mutta väri on vahva myös vuonna 2024. Violetin vaaleammat sävyt ovat hallitsevimpia, ja ne ovat saaneet inspiraationsa kesän kukkivasta syreenistä ja tuoksuvasta laventelista. Mutta myös tumma violetti ja violetin sävyt näkyvät värikartassa vuonna 2024, ylellinen sävy, jossa on ripaus salaperäisyyttä ja kuninkaallista loistoa. Purppuran raikkaat, viileämmät sävyt on helppo sisällyttää kotiin, ja ne sopivat hyvin sekä vaaleampien että tummempien pohjien kanssa, kun taas tummemmat versiot sopivat erityisen hyvin statement-kappaleiden muodossa.

METALLI

Kontrastia ja näyttävyyttä tuovat metallit, kuten kromi, hopea, kulta tai ”metallinen”, joita näemme paljon vuonna 2024. Metallit voivat olla kiiltäviä tai mattapintaisia, ja niitä voi nähdä erilaisissa yksityiskohdissa mutta myös huonekaluissa ja valaistuksessa. Metalleilla sisustaminen yllättävissä paikoissa antaa kodillemme ylellisyyden tunteen, mutta pidä se yksityiskohdissa - lamppu, maljakko tai kynttilänjalka tuo juuri oikean määrän metallia kotiin.

RUSKEAT JA MAANLÄHEISET VÄRIT

Niille, jotka kaipaavat neutraalimpia värejä, voimme iloksemme todeta, että maanläheiset värit pysyvät vuoden 2024 sisustusväritrendien joukossa. Ruskean sävyt, vihreän vähemmän voimakkaat sävyt (ajattele khakin vivahteita) sekä beigen hiekkaiset sävyt ovat näkyvimmät värit, joihin kannattaa panostaa.

SISUSTUKSEN VÄRITRENDIT - TAPA HAASTAA SISUSTUSTYYLISI

Jos sisustustrendeillä on suhteellisen helppo päivittää kotia, sisustusväritrendit ovat hieman hankalampia, sillä meillä ainakin täällä Skandinaviassa on tapana pitäytyä neutraaleissa väreissä suurimmissa osissa kotia. Voit toki pitää pohjan neutraalina, jos haluat, mutta uskallamme haastaa sisustuksesi poimimalla vuoden 2024 väritrendejä pienempiin yksityiskohtiin tai jopa isompiin statement-esineisiin. Pienet sisustuksen yksityiskohdat, kynttilänjalat, tyynyt ja julisteet - erinomaisia kohteita, kun haluat kokeilla uusia värejä!

Kuva: Angeliqa Daldorph, Elof Martinsson, Kosta Boda, Bitz, Røros Tweed, &Tradition, Design House Stockholm, Villeroy & Boch, HAY, Fritz Hansen, Tell Me More.

Arijana Rosso
Kirjoittaja

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB