ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikki ulkoilmaelämään

Tietoa yrityksestämme

Tietoa yrityksestämme

NORDIC NEST - Skandinaavisen muotoilun koti

Koti muuttuu jatkuvasti ja sen asukkaat eivät koskaan lakkaa kasvamasta. Sama koskee myös meitä. Kun aloitimme vuonna 2002, meitä kutsuttiin nimellä Scandinavian Design Center. Tänään toivotamme sinut tervetulleeksi uudella nimellä: Nordic Nest.

Tavoitteenamme on alusta lähtien ollut jakaa tuntemuksemme skandinaavisesta elämäntyylistä ja designperinteistä. Tämä on edelleen intohimomme. Ja aivan kuin te pyritte kohentamaan kotinne ilmettä pienillä muutoksilla vuosien mittaan, pyrimme myös samaan sivustollamme Nordic Nest.

  • Asiakkaanamme saat aina nopean, henkilökohtaisen ja luotettavan palvelun.

  • Valitse yli 60 000 tuotteen ja 300 tuotemerkin valikoimasta.

  • Tarkkailemme ja muokkaamme hintoja päivittäin varmistaaksemme, että saat aina designsuosikkisi oikeaan hintaan.

Me ymmärämme, että design on henkilökohtaista. Kyse ei ole siitä, missä asut, vaan omista kokemuksistasi ja ihmisistä kenen kanssa asut. Kodissa syntyvät muistot ja hetket tekevät kodista juuri itselle täydellisen.

Muistot elävät kodin esineiden kautta. Olipa sitten kyseessä suosikkimaljakkosi, joka koristaa ruokapöytääsi tai täydellisesti muotoiltu muki aamukahvillesi. Skandinaavinen elämäntyyli, yhdistettynä skandinaavisen muotoilun kanssa, tekevät talosta kodin. Haluamme jakaa tämän elämäntavan kanssasi. Tavoitteemme on inspiroida sinua ja että tunnet olosi turvalliseksi kun asioit kanssamme - pienimmästä yksityiskohdasta lähtien. Siitä hetkestä lähtien kun vierailet sivustollamme ensimmäistä kertaa ja tilatut tuotteet pääsevät oikeuksiinsa ja kauniiksi osaksi kotiasi.

Autamme sinua luomaan ja toteuttamaan kodin, jota rakastat ja josta olet ylpeä.

Nordic Nest - Welcome home

Skandinaavinen muotoiluperinne on tunnettu ympäri maailmaa ja tarjoaa ainutlaatuisen elämäntavan. Toiminallinen yksinkertaisuus ja ajaton kauneus, muodostavat elämäntavan, jossa ihmiset kohtaavat ja hetkiä jaetaan.

Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme jos sinulla on kysyttävää info@nordicnest.fi

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB