ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Tuotteet
Muut
Tietoa yrityksestämmeYritysvastuuAvoimet työpaikatYhteistyökumppaniLehdistölle

YritysvastuuNykypäivän yhteiskunnassa on tärkeää, että yritys ottaa vastuun toiminnastaan. Se on tärkeää, sillä kyseessä on meidän, yrityksemme ja yhteiskuntamme tulevaisuus. Siksi olemme koonneet tähän muutamia periaatteita siitä, kuinka käsittelemme tätä kysymystä.

Työskentelemme aktiivisesti sen eteen, että olisimme hyvä työnantaja. Noudatamme Ruotsin työlainsäädäntöä ja määräyksiä. Työpaikan tulee olla terveellinen, turvallinen ja taata työntekijälle hyvät työskentelyolosuhteet ilman fyysisiä tai psykososiaalisia esteitä. Työskentelemme aktiivisesti tasa-arvokysymysten kanssa ja palkkaamme työntekijöitä perustuen pätevyyteen, riippumatta hakijan iästä, sukupuolesta tai etnisestä taustasta.

Toimintamme perustuu hyviin suhteisiin kaikkien sidosryhmiemme kanssa. Tällä tarkoitamme sitä, että pidämme kiinni tehdyistä sopimuksista ja huolehdimme siitä, että kaikki työntekijät tuntevat toimintaamme ohjaavat lait ja määräykset.

Vastuullisena yrityksenä toimimme eettisesti oikein. Viestimme rehellisesti ja avoimesti sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kuuntelemme aktiivisesti ja toivomme avointa ja rehellistä keskustelua asiakkaiden, tavarantoimittajien, henkilökunnan ja muiden sidosryhmiemme kanssa saavuttaaksemme yhteisen kannan tilanteen niin vaatiessa.

Ympäristökysymykset ovat meille todella tärkeitä ja tuemme kestävää yhteiskunnan kehittämistä erilaisten aloitteiden kautta. Tällä tavalla pyrimme myös vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia.

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB