ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

365 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

VALAISTUSVIIKOT - jopa 40% alennus*

Cyber Monday

Cyber Monday sai alkunsa vuonna 2005 ja se on vuosien varrella kasvanut suosituksi ostostapahtumaksi. Cyber Monday alennuksestamme löydät monia tuotteita suosituilta merkeiltä.
0 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat

Milloin on Cyber Monday?

Cyber Mondayta vietetään aina Black Fridayn jälkeisenä maanantaina. Cyber Monday tarjoaa upeita tarjouksia useista tuotteista ja tänä vuonna sitä vietetään marraskuun 28. päivä.

Mikä on Cyber Monday?

Cyber Monday on ikään kuin Black Fridayn jatke. Cyber Mondayn ansiosta voit ostaa tarjoustuotteita, joita et ehkä vielä ehtinyt ostamaan Black Fridayn aikana. Tämä on täydellinen tilaisuus ostaa pohjoismaista muotoilua meiltä Nordic Nestiltä! Meiltä löydät sisustusesineitä, huonekaluja ja monia muita tuotteita hyvin Cyber Monday hinnoin!

Cyber Monday on myös hyvä hetki ostaa joululahjoja läheisillesi. Jos joku lähipiirissäsi on kiinnostunut esimerkiksi ruoanlaitosta, löydät valikoimastamme runsaasti esimerkiksi veitsiä, paistinpannuja ja muita ruoanlaittotarvikkeita. Kotinsa sisustukseen panostavalle uusi maljakko tai sisustusesine voi olla täydellinen lahja. Valikoimastamme löydät monia upeita lahjoja läheisillesi!

Miten Cyber Monday sai alkunsa?

Cyber Monday sai alkunsa vuonna 2005, kun Ellen Davis käytti sanaa ensimmäisen kerran. Nettikaupat olivat huomanneet, että Black Fridayn jälkeisenä maanantaina nettikaupoista ostettiin enemmän ja siksi yritykset päättivät järjestää alennusmyyntejä kyseiselle päivälle. Cyber Mondayn suosio on vuosien varrella kasvanut ja nykyään se on yksi isoista shoppailupäivistä, jolloin monet yritykset ja kaupat tarjoavat asiakkailleen huimia tarjouksia.

Cyber Monday Nordic Nestillä

Jotta et jää paitsi Cyber Monday tarjouksistamme, tilaa uutiskirjeemme! Cyber Mondayn aikana löydät tarjouksia suosikkimerkeistä ja designklassikoista. Löydät valikoimastamme myös upeat astiat, tekstiilit ja sisustusesineet. Löydä uusi suosikkituotteesi Nordic Nestin valikoimasta!

Liity asiakasklubimme jäseneksi ja saat 10& alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi sekä mahdollisuuden voittaa 3 muumituotetta.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB