ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 DAYS OF DESIGN Viikonlopun tarjoukset

Paistinpannut

Paistin- tai grillipannu tarttumattomalla pinnalla harrastelijakokeille tai ammattilaisille. Valitse skandinaavisten mallien, materiaalien ja kokojen valikoimasta sekä suosituilta kansainvälisiltä tuotemerkeiltä, kuten Fiskars ja Eva Solo.
338 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
10
Sivu 1/10

Paistinpannut – kaikkiin keittiön kulinaarisiin projekteihisi 

Laajasta laadukkaiden paistinpannujen valikoimastamme löydät varmasti yhden tai useamman suosikkisi. Jotkut ovat monipuolisia ja sopivat monenlaisten ainesosien valmistukseen, kun taas toiset soveltuvat paremmin tiettyihin tehtäviin, kuten pannukakkujen tai munien paistamiseen. Meillä Nordic Nestillä on laaja valikoima ammattitason paistinpannuja monenlaisiin keittiötehtäviin. 

Valurautapannut – pitkäikäisiä ja kestäviä 

Valurautainen paistinpannu tai valurautapannu on sijoitus, joka oikeanlaisella huollolla voi kestää eliniän. Tämäntyyppinen paistinpannumateriaali kestää korkeita lämpötiloja ja jakaa lämmön tasaisesti, mikä tekee siitä täydellisen pinnan lihan paistamiseen. Valurautapannut ovat painavampia kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetut paistinpannut ja ne vaativat myös enemmän rasvaa. Ole varovainen, ettet altista paistinpannua suurille lämpötilavaihteluille ja lämmitä pannua hitaasti varmistaaksesi, että se pysyy maustettuna. 

Valurautapannun maustaminen 

Luodaksesi suojaavan kerroksen valurautaiseen paistinpannuusi ja palauttaaksesi sen kiillon, se tulisi maustaa prosessilla, joka sisältää hankaamista, öljyämistä ja paistamista. Tämä luo luonnollisen tarttumattoman paistopinnan ja auttaa estämään pannusi korroosiota. Voit maustaa valurautaisen paistinpannusi seuraavien vaiheiden mukaisesti: 

  • Pese paistinpannu astianpesuaineella poistaaksesi kaikki jäljellä olevat kerrokset ja tehdäksesi pinnasta täysin puhtaan. Normaalisti valurautaa ei tulisi pestä astianpesuaineella, mutta se sopii, kun olet maustamassa pannua. 
  • Huuhtele pannu ja kuivaa se kunnolla keittiöliinalla tai talouspaperilla. 
  • Kun pannu on kuiva, rasvaa se ruokaöljyllä, kunnes paistinpannu on imenyt suuren määrän öljyä. Voit käyttää liinaa tai talouspaperia levittääksesi öljyn tasaisesti pannuun. 
  • Toista prosessi, kunnes tunnet, että paistinpannu on imenyt tarpeeksi öljyä. Älä unohda rasvata myös pannun ulkopuolta. 
  • Aseta paistinpannu ylösalaisin uunin keskiosaan leivinpaperin tai alumiinifolion päälle keräämään mahdollisesti valuvaa öljyä. Paista noin tunnin ajan. 
  • Anna paistinpannun jäähtyä ja pyyhi pois mahdolliset öljyjäämät keittiöpaperilla. 

Suositut valurautaiset paistinpannut 

Merkillä Fiskars on joitakin parhaita valurautapannuja eri kokoisina ja tyyleinä. Kaksi heidän suosittua kokoelmaansa ovat Norden ja Brasserie, jotka sisältävät uuninkestäviä valurautaisia paistinpannuja irrotettavilla kahvoilla. 

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut paistinpannut – täydellinen paistopinta 

Ruostumaton teräs on tyylikäs ja käytännöllinen materiaali, joka on myös kestävä ja voi kestää korkeita lämpötiloja. Ne vaativat usein enemmän paistorasvaa, esimerkiksi verrattuna tarttumattomiin paistinpannuihin. Täydellisen karamellisoidun paistopinnan luomiseksi ruostumattomasta teräksestä valmistetut pannut ovat erinomainen valinta. 

Käyttäessäsi ruostumattomasta teräksestä valmistettuja paistinpannuja, saatat huomata, että heti kun laitat lihan pannuun, se tarttuu pintaan, mutta jos odotat kunnes se on mukavasti paistumassa pannussa, paistinpannu vapauttaa lihan, jolloin voit kääntää sen. 

Suositut ruostumattomasta teräksestä valmistetut paistinpannut 

Valikoimastamme löydät joukon ruostumattomasta teräksestä valmistettuja paistinpannuja arvostetuilta merkeiltä. Joitakin parhaita ruostumattomasta teräksestä valmistettuja paistinpannuja suosittelemme merkeiltä, kuten: 

Suositut suodattimet

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB