ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Tuotteet
Muut
Kirjaudu sisään
Singles Day

Singles Day

0 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat

Mikä on singles day?

Singles day tai suomalaisittain sinkkupäivä on nimensä mukaan sinkkuudelle omistettu juhla. Sinkkupäivän aikana monet yritykset järjestävät alennusmyyntejä sinkkuuden kunniaksi. Perinne sai alkunsa Nanjingin yliopistossa Kiinassa 90-luvulla, kun joukko sinkkuopiskelijoita päätti protestoida ystävänpäivää ostamalla toisilleen lahjoja. Kaupat alkoivat pikkuhiljaa tehdä tarjouksia sinkkupäivän kunniaksi ja lopulta Singles Day vakiintui kauppojen alennuskalenteriin.

Singles day tänä päivänä

Tänä päivänä Singles Day on suuri ostostapahtuma, jolloin löydät valtavasti tuotteita, mukaan lukien huonekaluja ja sisustusesineitä, alennettuun hintaan. Singles Day on vakiintunut monien kauppojen kalentereihin ja sinkkupäivää juhlitaan nyt myös ympäri maailmaa.

Iso-Britanniassa sinkkupäivää juhlitaan maaliskuussa ja sen aloittivat seurusteluekspertit. Niin Brittiläisen sinkkupäivän, kuten myös Kiinasta alkaneen sinkkupäivän ideana on juhlia sinkkuutta.

Milloin on sinkkupäivä?

Sinkkupäivää vietetään vuosittain 11.11 joka tarkoittaa sitä, että Singles Day 2023 osuu tänä vuonna perjantaille. Sinkkupäivää juhlitaan tarkoituksellisesti 11.11, sillä päivämäärän ykköset edustavat sinkkuja juhlimassa päivää.

Singles day 2023 Nordic Nestillä

Meillä Nordic Nestillä sinkkupäivää juhlitaan mahtavilla tarjouksilla suosituista tuotteista ja merkeistä. Täältä löydät esimerkiksi sisustusesineitä ja astioita, sekä designklassikoita ja uusia suosikkimerkkejä. Hemmottele itseäsi ja kotiasi uusilla tuotteilla olitpa sinkku tai et!

Tätä tarjoamme sinkkupäivänä:

  • Fantastisia alennuksia monista tuotteista
  • Nopean toimituksen
  • Sinua aina auttavan asiakaspalvelun

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB