ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Tuotemerkit/Demeyere

Demeyere

Demeyere on belgialainen brändi, joka valmistaa korkealaatuisia pannuja, kattiloita ja patoja. Yli sadan vuoden ajan Demeyere on tunnettu voittamattomasta laadusta, ja sen alleviivaamiseksi kaikille tuotteille annetaan aina 30 vuoden takuu. Jos siis ets
27 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat

Demeyere – Korkealaatuiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiövälineet 

Kaikki alkoi vuonna 1908, kun belgialainen merkki Demeyere avasi ensimmäisen myymälänsä Antwerpenissa Belgiassa, luoden valikoiman säilytysrasioita belgialaiselle keksiyhtiölle. Sukupolvia myöhemmin merkki on kasvanut globaaliksi johtajaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettujen keittiövälineiden alalla. 

Älykäs keittiövälineiden suunnittelu Demeyerellä 

Demeyeren ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kattiloita ja pannuja käyttävät niin ravintolat kuin koditkin, kiitos niiden älykkäiden suunnittelujen ja globaalien innovaatioiden, kuten InductoSeal-pohjan, lämpötilaa säätelevän Controlinduc-teknologian, 7-PlyMaterialin ja muiden, käytön. 

Tuloksena on käyttäjäystävällinen, energiaa säästävä ja suorituskykyinen tuote, joka kestää vuosia eteenpäin. 

Mitkä Demeyeren suunnittelut ovat suosituimpia? 

Demeyeren laajasta korkealaatuisten keittiövälineiden valikoimasta löydät kaiken paistinpannuista ja keittokattiloista kastikekattiloihin ja paistokasareihin. 

Täältä voit valita heidän suosituimmista keittiövälinekokoelmistaan, kuten 

  • Demeyere Atlantis
  • Demeyere Alu Pro

Miten huolehdit Demeyere-keittiövälineistäsi 

Jotta Demeyere-kattilasi ja -pannusi pysyvät parhaassa kunnossa, on tärkeää puhdistaa ja huoltaa niitä oikealla tavalla: 

Ensinnäkin on tärkeää antaa ruostumattomasta teräksestä valmistettujen keittiövälineiden jäähtyä ennen niiden pesemistä. 

Vaikka ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiövälineet kestävät astianpesukonetta, on suositeltavaa puhdistaa ne käsin astianpesuaineella ja pehmeällä astianpesuliinalla. 

Mahdollisesti pannuun kiinni jäänyt lika voidaan poistaa keittiösienen karhealla puolella. 

Happamat elintarvikkeet eivät saisi jäädä ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin keittiövälineisiin pitkäksi aikaa, sillä se voi vahingoittaa pintaa. 

Mikä on takuu Demeyere-keittiövälineille? 

Demeyere tarjoaa asiakkailleen 30 vuoden takuun keittiövälineilleen. 

Suositut suodattimet

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB