ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Keittiö & Ruoanlaitto/Paisto-ja keittoastiat

Paisto-ja keittoastiat

Patoja, pannuja ja kattioloita tarvitaan jokaisessa keittiössä. Meiltä löydät laajan valikoiman niin harrastelijoille kuin ammattikokeillekin.
1242 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
35
Sivu 1/35

Pannut ja kattilat mahtaviin kokemuksiin ruoanlaitossa  

Jos olet kiinnostunut ruoasta ja ruoanlaitosta, sijoittaminen laadukkaaseen pannu- ja kattilasettiin on ilmeinen valinta, josta hyödyt varmasti. Mutta vaikka et nauti keittiössä seisoskelusta, laadukkaat keittiövälineet tekevät ruoanlaittokokemuksestasi helpompaa ja paljon nautittavampaa. Täältä löydät laadukkaita pannuja ja kattiloita arkipäivän kokille sekä huippuluokan keittiövälineitä kaikille ruoan harrastajille! 

Laaja valikoima keittiövälineitä  

Laajassa keittiötuotteiden valikoimassamme on tarjolla monenlaisia pannuja, kattiloita ja muita keittiövälineitä. Olipa kyseessä sitten uuden kattilasetin, wokin tai loistavan paistinpannun etsiminen, sinulla on paljon vaihtoehtoja korkealaatuisissa keittiövälineissämme. Täältä löydät pannut ja kattilat huippumerkeiltä kuten Fiskars, Demeyere ja WMF

Kattilat ja kattilasetit

Laajassa valikoimassamme on monen kokoisia ja tyyppisiä kattiloita ja kattilasettejä. Olipa sinulla tarvetta yhdelle tai kahdelle uudelle kattilalle lisättäväksi keittiövarusteisiisi tai etsitkö kokonaista kattilasettiä, joka sopii induktiolieden kanssa, löydät varmasti etsimäsi täältä Nordic Nest. 

Paistinpannut ja valurautapannut  

Lisää herkullinen rapsakka pinta ruokaasi laadukkaalla paistinpannulla. Täältä löydät korkealaatuisia paistinpannuja ja valurautapannuja kaikentyyppisinä. Olipa kyseessä sitten tarttumaton paistinpannu, ruostumattomasta teräksestä valmistettu paistinpannu tai valurautapannu, sinulla on paljon hienoja vaihtoehtoja valittavana! 

Casseroles ja valurautapadat  

Jos etsit casserole-astioita tai valurautapatoja herkullisten patojen ja laatikkoruoan valmistukseen, olet tullut oikeaan paikkaan. Löydät runsaasti laadukkaita vaihtoehtoja vaikuttavasta kokoelmastamme! 

Wokit  

Jos rakastat aasialaista ruokaa, loistava wok-pannu on välttämätön keittiössäsi! Mutta wokit eivät ole hyviä vain paistamiseen, niitä voi käyttää monilla muillakin tavoilla. Wokit ovat monipuolisia keittiövälineitä, joita voi käyttää uppopaistamiseen, hauduttamiseen, höyryttämiseen ja herkullisten patojen valmistamiseen. Jos saisit valita vain yhden keittiövälineen keittiöösi, wok-pannu olisi epäilemättä loistava valinta! 

Saucierit ja sauté-pannut  

Haluatko laajentaa keittiövälinekokoelmaasi sauciereilla ja sauté-pannuilla? Löydät paljon korkealaatuisia sauciereja ja sauté-pannuja hienosta keittiövälinevalikoimastamme. 

Uunivuoat  

Laadukkaiden keittiövälineidemme valikoima ei tietenkään rajoitu pelkästään pannuihin ja kattiloihin. Voit myös löytää uunivuokia, jotka on valmistettu lasista, metallista ja erilaisesta keramiikasta. 

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB