ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikki ulkoilmaelämään

Keittiö & Ruoanlaitto/Paisto-ja keittoastiat/Paistokasarit & Sauteuse-pannut

Paistokasarit & Sauteuse-pannut

Selaile skandinaavistyylisiä valurauta-, metalli-, kuparilla päällystettyjä kasareita ja paistokasareita täydentämään ruuanlaittokokoelmaasi ja valmistamaan käsitystä, wokkia tai risottoa.
79 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
3
Sivu 1/3

Sauteuse-pannut ja paistokasarit monenlaisiin käyttötarkoituksiin 

sauteuse-pannut ja paistokasarit tunnetaan korkeista reunoistaan, mikä tekee niistä sekä helppokäyttöisiä paistettaessa että keitettäessä vihanneksia, lihaa ja kalaa. Täältä löydät laajan valikoimamme sauteuse-pannuja ja paistokasareita keittiövälinekokoelmaasi. 

Mitkä merkit ovat suosituimpia kastikepannuille ja paistokasareille? 

Meillä Nordic Nestissä voit valita joitakin parhaita paistokasareita ja sauteuse-pannuja skandinaavisilta ja kansainvälisiltä merkeiltä. 

Top 3 suosituinta merkkiä kastikepannuille ja paistokasareille 

Mikä on paistokasari? 

Paistokasarilla on yleensä suorat sivut ja suuri pinta-ala, mikä tekee siitä sopivan esimerkiksi lihan paistamiseen tai kastikkeiden keittämiseen. Korkeat seinät tekevät myös helpoksi lisätä enemmän nestettä ja aineksia, ja siksi ne ovat täydellisiä, jos aiot valmistaa ruokaa, joka vaatii sekä kypsentämistä että paistamista. Koska paistokasarissa on enemmän tilaa kuin tavallisessa paistinpannussa, se on täydellinen, jos aiot valmistaa suurempia ruokamääriä. 

Käytännölliset paistokasarit kansilla 

Yleensä paistokasareissa on kannet, jotka lukitsevat kosteuden ja lämmön sisään, jotta pidempään kypsennettävät ruoat eivät kuivu. Kansi myös estää kuumien nesteiden roiskumisen ulos ja sotkemasta tai polttamasta sinua. Käytännöllisiä paistokasareita kansilla suosittelemme designmerkkejä, kuten Tefal ja Zwilling

Mikä on Sauteuse-pannu? 

Tyypillisesti sauteuse-pannulla on leveä suuaukko ja sivut, jotka kaareutuvat pyöreään pohjaan. Leveämpi aukko mahdollistaa nopeamman haihtumisen, mikä tarkoittaa, että nesteet voivat tiivistyä nopeammin. Tämä tekee siitä ihanteellisen kastikkeiden tiivistämiseen tai ruokien, kuten kaurapuuron tai risoton, valmistamiseen. Pyöristetty pohja mahdollistaa vispaamisen tai sekoittamisen ilman, että ruoka jää kiinni tai palaa pannun pohjan sivuihin. Sauteuse-pannun muotoilu tekee myös sen puhdistamisesta helppoa. 

Paistokasarit ja sauteuse-pannut, jotka ovat yhteensopivia lietesi kanssa 

Valitessasi parasta paistokasaria tai sauteuse-pannua juuri sinulle, sinun tulisi harkita keittiösi liesityyppiä, sillä tietyt materiaalit toimivat paremmin eri liedillä. 

Induktioliedet ovat yhä suositumpia, koska ne ovat energiatehokkaita ja nopeasti lämpeneviä, mutta kaikki keittoastiamateriaalit eivät ole yhteensopivia niiden kanssa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut paistokasarit ovat suosittuja induktioliedelle sopivia paistokasareita, kun taas emali- ja kuparipannuja tulisi välttää tällä liesityypillä. 

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB