ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE
KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA
Valurauta on rautamuoto, joka koostuu yleensä 1-3% piistä ja 3-4% hiilestä. Kun valmistetaan valurautapannuja, saadaan myrkyttömiä laadukkaita pannuja, jotka ovat erittäin kestäviä. Perinteinen valurautapannu on hyvä sijoitus keittiöön. Valurautapannun tarjoaman hienon paistopinnan ja pitkän käyttöiän lisäksi on useita muitakin hyviä syitä ostaa valurautapannu. Alla on neljä niistä:
Korkealaatuinen valurautapannu kestää naarmuja esimerkiksi veitsistä ja muista keittiövälineistä, toisin kuin esimerkiksi teflonpannu.
Valurautapannun edut ovat kuitenkin paljon moninaisemmat. Valurautapannua voidaan lämmittää kaikenlaisilla lämmönlähteillä, aina keittiön induktioliedestä metsäretken avotuleen.
Valurautapannu johtaa lämpöä erittäin hyvin ja jakaa lämmön tasaisesti koko pannulle. Hyvin lämmitettynä se säilyttää lämmön pidempään, mikä on täydellistä pitkille ruokailuille.
Ruuanlaitettaessa valurautapannussa valurauta vapauttaa hieman rautaa ruokaan, ja jos valurautapannu on lisäksi sisäänpoltettu, voit valmistaa ruokaa vähemmällä rasvalla, mikä tekee sekä ruokavaliosta hieman terveellisemmän että antaa aterialle hyvän maun.
Valurautapannu on massiivinen ja painava, minkä ansiosta se säilyttää lämmön pidempään kuin tavallinen paistinpannu. Tämä tekee siitä täydellisen suuremman määrän ruoan paistamiseen, koska lämpö pysyy valurautapannussa jonkin aikaa senkin jälkeen, kun olet sammuttanut lieden. Valurautapannu antaa ruoalle hyvän ja tasaisen lämmönjakelun. Sitä voidaan myös käyttää uunissa keittämisen jälkeen, jos haluat pitää ruoan lämpimänä odottaessasi illalliskutsuja, mikä antaa sinulle aikaa kattaa kauniit lautaset, lasit ja ruokailuvälineet rauhassa pöytään. Valurautapannu sopii erinomaisesti arkipäivän pitkiin haudutusaikoihin, mutta myös pihvien ja perunoiden paistamiseen, kun haluat tarjota herkullisen illallisen.