ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikki ulkoilmaelämään

Uunivuoat

Uunivuoka on välttämätön osa jokaisen keittiön varustusta. Laajasta valikoimastamme löydät kauniit ja käytännölliset uunivuoat tunnetuilta merkeiltä.
272 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
8
Sivu 1/8

Uunivuoka herkullisen aterian valmistamiseen

Uunivuoka on välttämätön monen ruoan valmistamiseen erilaisista paistoksista brownieihin. Tyylikäs uunivuoka on myös elegantti tapa tarjota vasta uunista nostettu ruoka ja toimii kauniina osana ruokailuhetken kattausta. Täältä löydät laajan valikoiman uunivuokia monessa eri värissä, mallissa, materiaalissa ja koossa.

Minkä merkkien uunivuoat ovat suosituimpia?

Nordic Nestin valikoimasta löydät kauniit ja laadukkaat uunivuoat tunnetuilta merkeiltä kuten

Uunivuoka laadukkaasta materiaalista

Uunivuokia on saatavilla monesta eri materiaalista valmistettuna. Lue alta lisää eri materiaaleista.

  • Lasinen uunivuoka johtaa hyvin lämpöä ja on siksi suosittu materiaali uunivuoissa. Lasisessa uunivuoassa valmistuvaa ruokaa on myös helppo vahtia sen läpinäkyvyyden vuoksi.
  • Keraaminen uunivuoka paistaa ruoan tasaisesti. Keraamisia uunivuokia on saatavilla monessa kauniissa värissä ja se onkin elegantti valinta keittiöön.
  • Metallinen uunivuoka on monikäyttöinen ja helppo puhdistaa. Metalliset uunivuoat on usein valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista.

Minkä kokoinen ja muotoinen uunivuoan pitäisi olla?

Uunivuokaa ostettaessa on hyvä pohtia mitä ruokia haluat valmistaa vuoassa ja kuinka monelle ihmiselle. Valitse iso uunivuoka jos valmistat ruokaa monelle ihmiselle ja pieni uunivuoka jos ruokaa tarjoillaan vain muutamalle ihmiselle.

Pyöreä tai ovaalin muotoinen uunivuoka sopii täydellisesti esimerkiksi jälkiruokien tarjoiluun. Toisaalta esimerkiksi suorakulmionmallinen uunivuoka sopii hyvin vaikkapa makaronilaatikolle. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi kaunis pyöreä Arabia uunivuoka ja suorakulmionmallinen Iittala uunivuoka.

Kannellinen uunivuoka

Uunivuokia on saatavilla niin kannellisina kuin ilmankin. Kannellinen uunivuoka voi olla kätevä, mikäli ruokaa jää yli ja haluat säilyttää sitä jääkaapissa seuraavaa päivää varten. Näin ruokaa ei tarvitse välttämättä siirtää toiseen astiaan tai vuokaa peittää, vaan vuoan voi laittaa sellaisenaan jääkaappiin. Kannellinen uunivuoka on myös käytännöllinen ruoan valmistuksessa, sillä se auttaa ruokaa kypsymään nopeammin. Kannellisia uunivuokia löydät esimerkiksi merkeiltä Fiskars ja Broste Copenhagen.

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB