ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Tuotemerkit/Le Creuset

Le Creuset

Le Creuset valmistaa myös paisto- ja keittoastioita ruostumattomasta teräksestä, emaloituja rautatuotteita, laseja, viinitarvikkeita sekä tarjoilu- ja valmistusastioita. Kaikki tuotteet ovat laadukkaita, selkeitä ja rustiikkisia värejä sekä ranskalaista
562 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
16
Sivu 1/16

Le Creuset - Laatua vuodesta 1925

Ranskalainen merkki Le Creuset on toimittanut korkealaatuista keittiövälineistöä vuodesta 1925. Vahva käsityöperinne ja keskittyminen innovaatioihin ovat tuottaneet korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat hankkineet merkille erinomaisen maineen. 

Merkin Le Creuset ikoninen valurautapata   

Ensimmäinen vuonna 1925 valmistettu tuote oli klassinen pyöreä emaloitu valurautapata, joka tuli kuuluisaksi ikonisesta muotoilustaan ja ylivoimaisesta toiminnallisuudestaan. Pataa on jatkuvasti paranneltu, ja nykyään se on aikaa kestävä suosikki, joka tuo paljon iloa ruoanlaittoon.  

Merkin Le Creuset keittiövälineet   

Vuosiensaatossa Le Creuset on laajentanut valikoimaansa sisältämään eri materiaaleista, väreistä ja muotoiluista koostuvia keittiötuotteita. Suosittujen emaloitujen valurautatuotteiden, jotka ovat saatavilla monissa eloisissa sävyissä, lisäksi löydät myös viinilaseja, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kattiloita ja tarttumattomia pannuja ja kattiloita. 

Nämä voidaan täydentää värikkäillä vesikattiloilla, suola- ja pippurimyllyillä sekä viinitarvikkeilla jotka ovat tulleet merkin Le Creuset laadukkaiden keittiövälineiden tunnusmerkiksi. 

Voiko Le Creuset patoja ja pannuja käyttää kaikilla liesityypeillä? 

Kyllä, kaikkia Le Creuset valurautatuotteita voi käyttää kaikenlaisilla liesillä, mukaan lukien induktioliedellä. 

Minkälaisia lämpötiloja Le Creuset uunivuoka kestää?  

Le Creusetin suositut uunivuoat kestävät lämpötiloja -18°:sta +260° C:een. 

Kata pöytä Le Creusetin värikkäillä lautasilla   

Le Creuset tarjoaa myös kauniita ja kestäviä lautasia, kulhoja ja mukeja eri väreissä, joilla voit kattaa pöydän värikkääksi ja henkilökohtaiseksi ruokailukokemukseksi. Pääsiäisillalliselle tai aamiaiselle on myös saatavilla ihania värikkäitä munakuppeja aseteltavaksi ja kattausta koristamaan. 

Mistä materiaalista Le Creusetin keittiövälineet on valmistettu? 

Astiasto on valmistettu posliinista, mikä antaa lautasille ja kulhoille niiden rustiikkisen tunteen. Valurauta, jota käytetään muun muassa paistinpannuissa ja kattiloissa, on erittäin kestävä materiaali, joka tarjoaa erinomaisen lämmönjaon tasaiseen kokkaukseen ja herkullisiin tuloksiin. Le Creusetin valurautapadat on valmistettu 85% kierrätetystä raudasta ja teräksestä. 

Minkä värisiä keittiövälineitä Le Creusetilla on saatavilla? 

Le Creuset tunnetaan kauniista väreistään, jotka lisäävät juhlavaa ja iloista kosketusta pöytääsi ja keittiöösi. Värien valikoima on laaja, ja jokaiseen keittiöön löytyy sopiva väri, riippumatta sisustustyylistä. 

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB