ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikki ulkoilmaelämään

Maljakot

Maljakko on kaunis kodin sisustusesine ja täydellinen sinulle, joka haluat pitää kodissasi kukkia. Valikoimastamme löydät suositut ja kauniit skandinaaviset maljakot.

2153 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
60
Sivu 1/60

Maljakko osana sisustusta

Maljakko on yksi kodin tyypillisimmistä sisustuselementeistä. Se on täydellinen paikka kukille, mutta kaunis maljakko ei välttämättä edes tarvitse kukkia ollakseen kaunis. Nordic Nestin valikoimasta löydät skandinaavisia maljakoita, kuten myös klassisia posliinivaaseja sekä mitä vain osaatkaan kuvitella. Etsitpä sitten lasista, posliinista tai keraamista maljakkoa, löydät varmasti jotain sinulle sopivaa!

Mitkä maljakot ovat suosituimmat?

Laajasta valikoimastamme löydät monia maljakoita tunnetuilta merkeiltä. Täältä näet merkkejä joilla on suosittuja maljakoita

Mikä materiaali on paras vaasille?

Se, mistä materiaalista maljakko on valmistettu vaikuttaa olennaisesti maljakon ulkomuotoon. Lasinen maljakko on elegantti valinta, joka kestää aikaa. Jos kuitenkin haluat rustiikkisemman maljakon, valitse maljakko, joka on kivitavaraa.

Keraaminen maljakko

Keraamisia maljakoita löytyy niin klassisia kuin myös moderneja. Posliininen maljakko on ajaton ja aina kaunis vaihtoehto ja löydät posliinisia maljakoita myös moderneissa malleissa. Esimerkiksi merkin Bjørn Wiinblad maljakko on kaunis lisä kotiin.

Lasinen maljakko

Lasinen maljakko on aina elegantti valinta ja valikoimastamme löydätkin valikoimastamme monia suosittuja lasimaljakoita. Esimerkiksi Urna maljakko ja Aalto maljakko ovat ajaton ja tyylikäs valinta, sekä myös suosittuja lahjoja.

Miten sisustaa vaaseilla?

Se, millaisia kukkia haluat laittaa maljakkoon vaikuttaa siihen, millainen maljakko sinun tulisi valita. Jos kukkakimppu on ohut ja kukat pitkiä, pitkä ja kapea maljakko on usein osuva valinta. Jos kuitenkin haluat kotiisi ison kimpun kukkia, kannattaa valita maljakko, joka on leveä ja isohko. Joskus voi olla myös mukavaa koristella kotia yksittäisillä kukilla, ja tällöin pullonsuumaljakko on hyvä valinta.

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB