ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 DAYS OF DESIGN Viikonlopun tarjoukset

Tuotemerkit/Marimekko/Marimekko maljakot

Marimekko maljakot

Tutustu Marimekko-maljakoidemme valikoimaan - täydellinen sisustuselementti, joka antaa kotiisi väriä! Maljakkomme ovat valmistettu korkealaatuisesta lasista ja niissä on ainutlaatuisia kuvioita, jotka ovat tyypillisiä Marimekon tyyliin.
18 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat

Marimekko maljakot

Nordic Nestiltä löydät laajan valikoiman Marimekko-maljakoita, jotka sopivat täydellisesti kotiisi. Marimekko tunnetaan ikonisista kuoseistaan, eikä nämä maljakot ole poikkeus. Jokaisessa maljakossa on oma ainutlaatuinen kuvio, joka on tyypillinen Marimekon värikkäälle ja leikkisälle tyylille. Marimekko-maljakkomme on valmistettu korkealaatuisesta lasista, mikä tekee niistä sekä kestäviä että kauniita. Ne sopivat täydellisesti esimerkiksi kauniin kukkakimpun esillepanoon tai koristeeksi itsessään. Lisäksi Marimekon tuotteet ovat sekä ajattomia että trendikkäitä, mikä tekee niistä sopivia kaikenlaisiin koteihin. Tutustu Marimekko-maljakoidemme valikoimaan jo tänään ja löydä oma suosikkisi!

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB