ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Inspiraatio & vinkit/Vinkit/Järjestä keittiönkaappi

5 vinkkiä keittiönkaapin järjestämiseen

Haluatko täydellisesti järjestetyn ruokakomeron? Meillä on sinulle viisi vinkkiä esteettisistä säilytyspurkeista ja koreista käytännöllisiin tarroihin, joiden avulla saat Instagram-arvoisen ruokakomeron!
Keskiviikko 22. toukokuuta 2024
Jaa artikkeli
Järjestä ruokakomero Brabantian käytännöllisillä säilytyspurkeilla ja Korbon koreilla, jotta arki olisi helpompaa.

Järjestä ruokakomero älykkäillä säilytyspurkeilla, etiketeillä ja käytännöllisillä koreilla, jotka helpottavat arkea.

MITEN JÄRJESTÄÄ RUOKAKOMERO

Ruokakomero on yksi kodin paikoista, joka todella vaatii järjestämistä, jotta löydät helposti kuivatuotteet ja mausteet ja näet yhdellä silmäyksellä, mitä on täydennettävä. Täältä löydät 5 vinkkiä siihen, miten voit järjestää ruokakomerosi.

5 vinkkiä ruokakomeron järjestämiseen:

  1. Käytä älykkäitä säilytyspurkkeja
  2. Merkitse säilytyspurkit käytännöllisellä etiketillä
  3. Säästä tärkeät etiketit pakkauksista
  4. Merkitse säilytyspurkkiin parasta ennen -päiväys.
  5. Järjestä ruokakomero säilytyslaatikoiden ja -korien avulla

1. KÄYTÄ ÄLYKKÄITÄ SÄILYTYSASTIOITA

Käytä älykkäitä säilytyspurkkeja ruokakomerosi järjestämiseen. Neliönmalliset säilytyspurkit kuten nämä merkin Brabantia purkit sopivat täydellisesti toisiinsa, mikä takaa tärkeän yhtenäisen estetiikan. Ne antavat myös selkeän yleiskuvan niistä asioista, joita on täydennettävä. Eihän säilytyspurkkeja voi koskaan olla liikaa?

Järjestä ruokakomero Brabantian käytännöllisillä säilytyspurkeilla, joissa on etiketit, ja Korbon älykkäillä koreilla, jotka helpottavat arkea.

Ruokakomeron järjestäminen Brabantian säilytyspurkkien avulla on täydellinen vinkki, jotta saat hyvän yleiskuvan siitä, mitä tarvitset ruoanlaittoon tai leipomiseen.

Vinkki ruokakomeron järjestämiseen on säilyttää hedelmiä koreissa tai leipää kauniissa leipälaatikossa, kuten tässä Brabantian leipälaatikossa.

2. MERKITSE SÄILYTYSPURKIT KÄYTÄNNÖLLISILLÄ ETIKETEILLÄ

Käytä älykästä dymoa, joka kiinnittää käytännölliset etiketit hetkessä. Kiinnitä sitten etiketit säilytyspurkeihisi, jotta voit helposti järjestää kuivatavarat, jolloin sinä ja kuka tahansa muu voi helposti poimia tavaroita ruokakomerostasi. Voit merkitä kaiken mausteista ja kuivatuotteista erilaisiin teelaatuihin. Käytännölliset etiketit ovat ehdoton osa ruokakomeroa!

Tulosta älykkäitä tarroja dymolla ja järjestä säilytyspurkit helpommin ruokakomerossasi.

Merkitse mausteet kätevillä etiketeillä, jotta näet helposti, mitä mausteita ruokakomerossasi on.

3. SÄÄSTÄ TÄRKEÄT ETIKETIT PAKKAUKSISTA

Onko sinulla kuiva-aineesta tärkeä etiketti, jonka haluat säästää? Pidä ruokakomerosi erityisen järjestyksessä ja leikkaa etiketti pakkauksesta ja liimaa se säilytyspurkin kannen sisään. Tai mikset kirjoittaisi itsellesi lappua? Mitä tahansa annostelusta ruoanlaitto-ohjeisiin.

4. MERKITSE SÄILYTYSPURKKEIHIN PARASTA ENNEN -PÄIVÄYS.

Hyvä vinkki on merkitä parasta ennen -päiväys lapulle, jonka liimaat säilytyspurkkien kannen sisäpuolelle. Se on hyvä apu, kun haluat pitää kirjaa siitä, milloin asiat vanhenevat. Aseta kuivatuotteet, joilla on sama viimeinen käyttöpäivä, vierekkäin, jotta sinun ei tarvitse tarkistaa viimeistä käyttöpäivää useita kertoja.

Onko sinulla tärkeä etiketti esineestä, jonka haluat tallettaa? Leikkaa etiketti pakkauksesta ja liimaa se säilytyspurkin kannen sisään.

5. JÄRJESTÄ RUOKAKOMERO SÄILYTYSLAATIKOILLA JA KOREILLA

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, järjestä ruokakomero käytännöllisillä laatikoilla ja koreilla, joita voit helposti kuljettaa mukanasi missä ikinä niitä tarvitsetkin. Kerää eri ainekset, joita tarvitset tiettyä ruokalajia varten säilytyslaatikkoon, kuten tähän Brabantian laatikkoon, jossa on käytännöllinen kahva. Se helpottaa, kun haluat kantaa sen helposti mukanasi liedelle tai kesällä ulkokeittiöön. Käytännölliset korit, kuten nämä merkin Korbo korit ovat myös täydellisiä ruokakomeroosi, sillä näet tarkalleen, mitä niissä on, ja niihin mahtuu paljon.

Toivottavasti sait inspiraation järjestää ruokakomerosi ja yksinkertaistaa arkeasi näillä fiksuilla ja käytännöllisillä vinkeillä!

Kuva: Angeliqa Daldorph Stailaus: Elina Larsson, Angeliqa Daldorph

Linnéa Axelson
Kirjoittaja

KEITTIÖNSÄILYTYSIDEAT KOMEROON

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB