ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Huonekalut/Sohvat & Nojatuolit/Nojatuolit & Jalkajakkarat

Nojatuolit & Jalkajakkarat

Täältä löydät skandinaavisten tuotemerkkien ja suunnittelijoiden laadukkaita nojatuoleja. Kauniisti valmistetut kalusteet. joiden muotoilu säilyy.
661 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
19
Sivu 1/19

Nojatuolit ja jalkarahit  

Kaunis ja pehmeä nojatuoli ei ole vain ihana paikka rentoutua pitkän päivän jälkeen, vaan se on myös sisustusta koristava huonekalu, joka vaikuttaa sekä tyyliin, tunnelmaan että huoneen ilmapiiriin. Täältä löydät kaikki tunnettujen ja suosittujen merkkien nojatuolit ja jalkarahit. 

Mitkä nojatuolit ja jalkarahit ovat suosituimpia?

Laajasta huonekaluvalikoimastamme löydät muun muassa sohvia ja nojatuoleja tunnetuilta brändeiltä. Nojatuolit ja jalkarahit tulevat monissa eri väreissä, muodoissa ja materiaaleissa, joten voit helposti löytää jotain, joka sopii sinulle ja kotiisi. Täällä voit tutustua laajaan valikoimaamme nojatuoleja tunnetuilta ja suosituilta brändeiltä, kuten Umage, Warm Nordic ja Broste Copenhagen

Top 3 suosituinta nojatuolia  

Modernit nojatuolit ilman käsinojia  

Nojatuolit ilman käsinojia antavat usein modernimman ja minimalistisemman ilmeen, ja ne sopivat siksi täydellisesti koteihin, joissa on moderni ja minimalistinen sisustus. Täältä löydät monia moderneja nojatuoleja ilman käsinojia tunnetuilta ja suosituilta brändeiltä. 

Klassiset nojatuolit  

Klassiset nojatuolit käsinojilla eivät ole vain koristeellisia, vaan ne ovat myös ihania istua, kun haluat rentoutua. Klassinen nojatuoli sopii yhtä hyvin olohuoneeseen kuin lastenhuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Pehmeä ja ihana nojatuoli lastenhuoneessa on täydellinen paikka iltasatuhetkeen. Tutustu laajaan valikoimaamme nojatuoleja ja jalkahareja tunnetuilta ja suosituilta merkeiltä täällä. 

Jalkahari säilytystilalla  

Jalkahari tai puffi on täydellinen paikka lepuuttaa jalkoja pitkän päivän jälkeen, mutta ne toimivat myös täydellisesti peittojen ja huopien säilytyspaikkana, jotta ne ovat helposti saatavilla tarvittaessa. Jalkaharit ovat myös erinomainen lisäistuinpaikka, kun sinulla on vieraita. 

Nojatuolit - tunnettuja designklassikoita

Nojatuoli, joka tunnetaan designklassikkona, on turvallinen valinta, koska tällainen nojatuoli on sekä uudenaikainen että ajaton ja elegantti muotoilu, joka tuntuu yhtä ajankohtaiselta riippumatta trendeistä ja muodeista. 

Suositut suodattimet

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB