ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Tuotteet
Muut
Koristele parvekkeesi merkkien NJRD, Ernst, Himla ja Scandi Living kodikkailla villahuovilla ja -tyynyillä, jotta parvekkeesta tulisi viihtyisämpi.

Koristele parveke - 5 vinkkiä viihtyisään parvekkeeseen

Haluatko tehdä parvekkeestasi erityisen kutsuvan? Meillä on 5 vinkkiä, joiden avulla voit sisustaa parvekkeesi tai ulkotilasi viihtyisillä tekstiileillä ja siirrettävillä valaisimilla sekä kasveilla ja ruukkuilla. Inspiroidu viidestä vinkistämme, joilla voit luoda viihtyisän parvekkeen ympäri vuoden!
8. toukokuuta 2024
Jaa artikkeli
Koristele parvekkeesi pehmeillä tekstiileillä, kuten tällä NJRD:n villaheitolla, luodaksesi kotoisan tunnelman.

Merkin NJRD pehmeä heitto lämmittää sinua viileinä iltoina, ja se on ihastuttava ripaus ylellisyyttä parvekkeellesi.

Calm tyynyliina pellava 50x50 cm
Almond Brown
33,10 €

1. PEHMEÄT TEKSTIILIT VIIHTYISÄLLE PARVEKKEELLE

Parvekkeen sisustaminen ihanilla, pehmeillä tekstiileillä, kuten tyynyillä ja peitoilla, luo viihtyisän ja kodikkaan tunnelman ulkona, aivan kuten kotonakin. Parvekkeestasi tulee tunnelmallinen keidas ja miellyttävämpi paikka oleskella. Suuri ja pehmeä matto antaa vaikutelman tilasta ulkona ja tuo parvekkeellesi ylimääräisen ylellisen lisän.

2. TEE PARVEKKEESTASI VIIHTYISÄMPI KASVEILLA JA RUUKUILLA.

Muunna parveke vehreäksi keidakkeeksi koristelemalla parveke ihanilla kasveilla ja tyylikkäillä ruukuilla. Kasvit tarjoavat myös tietynlaista yksityisyyttä ja luovat ennen kaikkea kodikkaamman ja kutsuvamman tunnelman. Valitse välimerellisiä kasveja, jotka tuovat mieleen lämpimämmän ilmaston, ja koristele parveke maukkailla ja hyväntuoksuisilla yrteillä, joita voi käyttää ruoanlaitossa ja jotka luovuttavat ihanan tuoksun, jos joku harjaa ohi.

3. VALAISE PARVEKE ÄLYKKÄÄLLÄ KANNETTAVALLA VALAISTUKSELLA

Valaise illat parvekkeella käytännöllisellä ja tyylikkäällä kannettavalla valaistuksella, jota on helppo ja sujuva liikutella missä tahansa. Valaistus auttaa viimeistelemään haluamasi kotoisan tunnelman ja antaa sinun nauttia illoista ulkona pidempään.

4. KORISTELE PARVEKE LYHDYILLÄ JA KYNTTILÖILLÄ KUTSUVAN ILMAPIIRIN LUOMISEKSI.

Parvekkeen ja ulkotilojen pitäisi tuntua kutsuvilta ympäri vuoden. Parvekkeen koristelu lyhdyillä ja kynttilöillä tekee parvekkeesta unenomaisemman tilan ikimuistoisia hetkiä varten. Kynttilälyhdyt ja kynttilät ovat täydellinen tapa luoda lämmittävä ja kutsuva tunnelma, kun auringon lämmittävät säteet ovat laskeneet.

Näitä Ernstin tyylikkäitä maljakoita voidaan käyttää sekä maljakkoina, jotka täytetään hienoilla leikkokukilla tai viherkasveilla, että kynttilälyhtyinä, jotka lämmittävät parveketta.

5. LUO PAIKKA RENTOUTUMISEEN

Ulkotilasi pitäisi tuntua ylimääräiseltä olohuoneelta, rentoutumispaikalta, jossa voit viettää hiljaisen hetken hyvän kirjan parissa tai nauttia lasillisen viiniä hyvän ystävän kanssa. Tällöin mukavat huonekalut ja viihtyisät sisustuksen yksityiskohdat antavat heille vaikutelman siitä, että ulko- ja sisätilat sulautuvat toisiinsa ja luovat kotiisi rentouttavan paikan, jota voit rakastaa.

Ota aikaa rentoutua parvekkeellasi - sillä olet sen arvoinen.

7 VINKKIÄ - KORISTELE PARVEKE TYYLIKKÄÄKSI:

  • Pehmeät tekstiilit antavat parvekkeelle viihtyisän tunteen.
  • Suuri matto edistää tilan tuntua ja lisää ylellisyyttä
  • Kasvit ja ruukut luovat tietynlaista yksityisyyttä.
  • Kannettavat valaisimet ovat täydellinen tapa tuoda lisää valonlähteitä sisään
  • Lyhdyt ja kynttilät luovat kodikkaan ja lämpimän tunnelman ulkona.
  • Koristele parveke esineillä, jotka tuovat sinulle iloa.
  • Luo rentouttava keidas mukavilla ulkokalusteilla.

Valokuvat: Angeliqa Daldorph Stailaus: Stylistit: Daldorf Daphord: Stylistit: Stylistit: Stylistit: Sarah Moberg, Louise Candestam, Angeliqa Daldorph, Lara Zimmermann, Anna Magnusson, Linnéa Axelson, Rebecca Sparling.

Linnéa Axelson
Kirjoittaja

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB