ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Tuotteet
Muut
Inspiraatio & vinkit/Inspiraatio/Lasidesignia luovaan kotiin – tutustu Kosta Boda 2.0

Lasitaiteesta urbaaniksi lifestyle merkiksi – Kosta Boda määrittelee lasidesignin uudelleen

Kosta Boda on todellinen skandinaavinen designmerkki, jonka kanssa skandinaavit ympäri maailmaa ovat kasvaneet ja jonka he yhdistävät elämän moniin virstanpylväisiin, mutta Kosta Boda on paljon muutakin. Tervetuloa designmaailmaan, joka on täynnä värejä, muotoja ja luovuutta.
maanantai 28. elokuuta 2023
Jaa artikkeli
Chateau olutlasi 35 cl
Kirkas
35 €65 €

RAKASTU UUDELLEEN KOSTA BODAAN

Sano kenelle tahansa skandinaaville nimi "Kosta Boda", ja on hyvin mahdollista, että hän yhdistää tuotemerkin valmistujaislahjoihin, vierailuun lasitehtaalla tai ehkä suosikkikynttilänjalkaan takanreunalla. Kosta Boda on eteläruotsalainen lasitehdas, joka valloitti kansainvälisen muotoilun näyttämön. Harvalla designbrändillä on ollut onni löytää itsensä kodeista sukupolvien ajan kuten Kosta Bodalla on ollut. Merkin edustama pitkäaikainen lasiperinne on laajalti tunnettu, samoin kuin sen värikkäät ja huomiota herättävät tuotteet. Kosta Bodasta löytyy muotoilua, jossa taiteellinen muotokieli ja arkielämän toiminnallisuus ovat täydellisesti tasapainossa.

Kosta Boda 2.0 on täällä – ja me rakastamme sitä.

MODERNIA LASIDESIGNIA LUOVAAN KOTIIN

Skandinaavisen suunnittelun pilarina Kosta Bodan muotoilukieli on normaalia huomattavasti ilmeikkäämpää- Crackle, Rocky Baroque, All about you – Kosta Bodan ikonisilla designeilla on kapinallisen taiteellisuuden sävy.

Unohda joukkoonkuuluminen, Kosta Boda tarjoaa silmäänpistäviä esineitä jotka seisovat omillaan ja yhdessä.

All about you – sarja, jolla on tarina kerrottavana, taiteilijalta Sara Woodrow.

4 SARJAA JOITA ET VOI SIVUUTTAA

Yksi Kosta Bodan menestyksen salaisuuksista on heidän portfolionsa designyhteistyötä nimien kuten Åsa Jungnelius, Hanna Hansdotter ja Bertil Vallien kanssa. Näkyvien suunnittelijoiden ja taiteilijoiden kanssa Kosta Boda on näyttänyt, että yhdessä on parempi ja että täällä luova vapaus voi soljuta. On kolme sarjaa, jotka erottuvat joukosta.

Kosta Bodalla on uusi puoli jota tutkia ja jonka löytää ja johon rakastua uudellen.

CHÂTEAU

Kosta Bodan käsityötaitoa aidosti edustava Château, jonka kuvanveistäjä ja muotoilija Bertil Vallien suunnitteli ensimmäisen kerran vuonna 1981, on nykyään yksi Kosta Bodan ikonisimmista lasisarjoista. Käsintehtyjen lasien elegantti kuviointi ja kieroutunut muoto vangitsevat valon ja valaisevat arkea, ja ne sattuvat olemaan yksi maailman myydyimmistä lasisarjoista.

THE ROCK

The Rock on Hanna Hansdotterin suunnitteleman sarjan nimi kunnianosoituksena Anna Wolffin ikoniselle Kosta Bodan Snowball-klassikolle. Tuttua, epäsäännöllistä pintaa käytetään uudelleen, kun taas The Rock on taideteos omana itsenään. Lyhty on saatavana useissa eri väreissä, ja kun lyhdyt yhdistetään värillinen lasi ja dramaattinen siluetti luovat jotain aivan erityistä.

ROCKY BAROQUE

"Haluan olla raa'an ja koristeellisen rajapinnassa", Hanna Hansdotter sanoi Rocky Baroque -sarjan avajaisissa. Sarja, joka ehkä parhaiten ilmentää kapinallista taiteellisuutta leikitellen klassisten pilareiden tulkinnoilla. Rocky Baroque on röyhkeä statement-teos ja huomiota herättävä yksityiskohta kodissasi, jos etsit jotain, joka haastaa normit.

Rocky Baroque – kapinallinen & leikkisä sarja, suunnittelijana Hanna Hansdotter.

The Rock – kunnianosoitus klassisesta Snowballista - suunnittelijana Hanna Hansdotter.

Arvostetun Red Dot Awardin voittaja – The Crackle sarja

Joskus jännittävimmät asiat voivat syntyä odottamattomista paikoista. Säröinen lasi voi olla lasimestarin pahin painajainen, mutta Kosta Boda ja muotoilija Åsa Jungnelius näkivät epätäydellisyydessä kauneutta. Crackle Circular -sarjaan kuuluva Crackle Circular on luotu kierrätetystä lasijätteestä, joka on peräisin Kosta Bodan muista tuotannoista, ja se on valmistettu perinteisellä käsityötekniikalla, jossa kuuma lasi kastetaan kylmään veteen, jolloin syntyy omaleimainen säröinen pinta. Vuonna 2023 Crackle voitti myös arvostetun muotoilupalkinnon Red Dot Awardin tuotesuunnittelun kategoriassa "Best of the Best".

Kosta Bodan lasikokemuksen ja suunnittelijan kuten Åsa Jungeliuksen vision yhdistelmä on yksi tekijöistä joka ajaa Kosta Bodan menestystä skandinaavisen designin maailmassa. Kun perinne kohtaa edistyksellisen luovuuden, lopputuloksena on Kosta Bodan tapauksessa designia joka puhuu sukupolvien ajan.

Snowball, Polar & Pagod – mikä on sinun suosikkisi?

"Kolme vuosisataa rohkeaa ja luovaa lasinvalmistusta Etelä-Ruotsin metsissä", kertoo Kosta Boda itsestään. Rohkea ja luova, nuo ovat sanoja, jotka elävät yhdessä tuotemerkin kanssa, joka on kulkenut kanssamme läpi elämän monien virstanpylväiden.

Se on muotoilua, joka säteilee luovuutta ja joka haastaa meidät kaikki uskaltamaan käyttää värejä ja veistoksellisia yksityiskohtia kodeissamme. Värillinen lasi toivotetaan jälleen tervetulleeksi koteihimme vuoden 2024 sisustustrendien yhteydessä, ja Kosta Boda osoittaa, että innovatiivinen lasisuunnittelu voi helposti olla toisella jalalla ajattomassa muotokielessä, kun taas toinen jalka pysyy nykyajan trendien mukana.

Valokuvat: Kosta Boda, Elof Martinsson

Arijana Rosso
Kirjoittaja

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB