ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Inspiraatio & vinkit/Vinkit/Miten rakentaa samppanjatorni
Tutustu siihen, miten voit rakentaa samppanjatornin uudenvuoden juhliin tänä vuonna!

Miten rakentaa samppanjatorni!

Juhlat ja samppanja kulkevat käsi kädessä, joten miksi et rakentaisi upeaa samppanjatornia ja loisi todellista Instagram-hetkeä seuraavaan isoon juhlaan! Me näytämme sinulle miten!
Keskiviikko 29. toukokuuta 2024
Jaa artikkeli

VAIHEITTAINEN OPAS SAMPPANJATORNIN RAKENTAMISEEN

  • Upean samppanjatornin juju on käyttää mahdollisimman monta samppanjalasia ja rakentaa mahdollisimman monta tasoa! On tärkeää, että lasit ovat pyöreitä coupelaseja ja että ne ovat kaikki samankorkuisia, jotta torni pysyy tukevasti pystyssä.
  • Rakenna samppanjatornisi alustalle, joka on vakaa ja kestää roiskeita. Tässä käytimme merkin House Doctor The Loop -peiliä, joka heijasti lasit kauniisti, mutta voit käyttää myös tarjotinta.
  • Samppanjatorni rakennetaan luomalla eri kerroksia siten, että pohjalla on suurempi kerros ja sitten vähitellen pienennetään lasien määrää jokaisessa etenevässä kerroksessa.
  • Pinoa lasit tiiviisti niin, että ensimmäisen kerroksen lasien yläreunan väliin jää timantin muotoinen aukko. Jatka sitten seuraavan kerroksen rakentamista asettamalla lasit timantinmuotoisen aukon keskelle. Tässä tornissa on alareunassa 12 lasia ja sen jälkeen rakenne 7-3-1, mutta voit tietysti tehdä tornista suuremman tai pienemmän tarpeidesi mukaan.
  • Jatka rakentamista, kunnes jäljellä on viimeinenkin lasi, joka mahtuu huipulle (muista, että sinun on ensin laskettava suhdeluvut, jotta tiedät, kuinka monta lasia laitat kuhunkin kerrokseen).
  • Kerää lopuksi kaikki pöydän ympärille, ennen kuin aloitat lasien täyttämisen - kukaan ei halua jättää tätä väliin!
Tutustu siihen, miten voit rakentaa samppanjatornin uudenvuoden juhliin Orrefors & Spiegelaun coupe-lasien avulla tunnelmallista uudenvuoden pöytäasetelmaa varten.

Kaada varovasti samppanjaa ylimpään lasiin ja katso, kuinka kuplat virtaavat alas - lasi lasilta!

Opi rakentamaan samppanjatorni, kuten tässä kuvassa, jossa käsi kaataa samppanjaa aaltoilevista samppanjalaseista tehdyn pienen samppanjatornin ylimpään lasiin.

Varmista, että vieraasi ovat koolla, kun kaadat samppanjaa, he eivät halua jättää sitä väliin!

Vinkki Samppanjalasien ei tarvitse olla täsmälleen samanlaisia, kunhan ne ovat samankorkuisia.

Opi rakentamaan samppanjatorni, jossa on merkkien Orrefors & Spiegelaun coupe-samppanjalasit uudenvuodenaaton juhlia varten.
More Coupe lasi 4-pakkaus
21 cl
42 €

Vinkki: Harkitse, kuinka monta lasia tarvitset. Neliportaisessa samppanjatornissa aloitimme pohjalla 12 lasista, sitten seitsemästä, sitten kolmesta ja yhdestä lasista huipulla, mutta juhlissa, joissa on paljon vieraita, sinun on mietittävä suhdelukuja tai rakennettava useampi kuin yksi torni!

Tutustu siihen, miten voit rakentaa samppanjatornin uudenvuoden juhliin - äärimmäinen ylellisyys!

Samppanjatorni on kirsikka seuraavan juhlanne huipulla!

3 PARASTA VINKKIÄ SAMPPANJATORNIN RAKENTAMISEEN

  • Rakenna torni sinne, missä haluat sen seisovan loppuillan ajan - et halua siirtää sitä, kun se on valmis!
  • Tornin alla oleva peili heijastaa lasit kauniisti, mutta tärkeintä pohjan kannalta on, että sen on kestettävä roiskeita.
  • Mieti, kuinka monta pulloa kuplivaa tarvitset - tällainen samppanjatorni vaatii melkoisen määrän kuplia! Nyt olet valmis toivottamaan kaikki tervetulleiksi tämän vuoden suurimpiin uudenvuodenjuhliin - Kippis!

Stailaus: Madeleine Petersson Valokuvaus: Angeliqa Daldorph. Sijainti: Villa Solbacken, Kalmar

Arijana Rosso
Kirjoittaja

SAMPPANJATORNIISI

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB