ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Perunankuorijat

Keittiön kuorimilla voit kuoria vihanneksia, perunoita ja hedelmiä helpommin kuin koskaan ennen. Valitse pohjoismaalaisten mallien valikoimastamme, mukaan lukien perinteiset tyylit ja modernit versiot.
29 osumaa / Lajittelutapa:

Toiminnalliset perunankuorijat keittiöön ja ruoanlaittoon 

Hyvä perunankuorija on käytännöllinen ja joustava keittiöväline, joka jokaisesta keittiöstä tulisi löytyä. Laadukas kuorija tekee perunoiden, vihannesten ja hedelmien kuorimisesta helppoa. Täällä Nordic Nestissä voit tutustua huolellisesti valikoituihin perunankuorijiin. 

 Mikä perunankuorija on paras? 

Laajasta keittiövälinevalikoimastamme löydät laadukkaita perunankuorijoita älykkäillä suunnitteluilla, jotka tekevät omenoiden ja perunoiden kuorimisesta helppoa. Täältä löydät perunankuorijoita tunnetuilta merkeiltä, kuten Brabantia, Zwilling ja Global

Top kolme suosituinta merkkiä kuorijoille 

Mihin perunankuorijaa käytetään? 

Perunankuorija on käytännöllinen keittiöväline, joka helpottaa juuresten kuoren poistamista. Sitä voidaan kuitenkin käyttää myös hedelmille ja vihanneksille, kuten omenankuorija ja vihanneskuorija. Omenankuorijalla on usein lyhyt ja jämäkkä kahva sekä terävä terä. Terä mahdollistaa kuoren leikkaamisen oikean paksuisesti, mikä on vaikeampaa veistä käytettäessä. Lisäksi vihanneskuorijaa voidaan pitää turvallisempana tähän tarkoitukseen. 

Ovatko omenankuorijat astianpesukoneen kestäviä? 

Omenankuorijat ja perunankuorijat on usein valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja muovista. Nämä materiaalit ovat yleensä astianpesukoneen kestäviä, mutta jos omenankuorijassa on puinen kahva, saattaa olla hyvä idea pestä se käsin. Sinun tulisi aina lukea toimittajan ohjeet ennen kuorijan pesemistä astianpesukoneessa varmistaaksesi, että tämä on mahdollista. 

Kuka keksi perunankuorijan? 

Tyypillisen, liikkuvalla kuorimaterällä varustetun perunankuorijan kehitti 1950-luvun alussa Lindén International. 

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB