ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Omat sivut/Jäsenyyden ehdot

Jäsenyysehdot

Jäsenyys

The Nestin jäsenyys myönnetään vain 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Jäsen liittyy yksityishenkilönä. Jos myymälän henkilökunta sitä pyytää, jäsenten on esitettävä voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa. Liittymällä The Nestin jäseneksi hyväksyt nämä ehdot.

Pisteet

Pisteitä kertyy kaikista ostoksistasi (lahjakortteja lukuun ottamatta). Kun palautat tuotteen, kertyneet pisteesi vähennetään kyseisestä tuotteesta. Kun palautat bonusshekillä maksetun tilauksen, käytettyä bonusshekkiä ei palauteta.

Käsittelemämme tiedot sinusta

The Nest -jäsenyytesi seurauksena Nordic Nest käsittelee sinua koskevia henkilötietoja. Käsittelemämme tiedot sinusta ovat: sosiaaliturvatunnus, nimi, osoite, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero ja kirjautumistiedot. Jotta voimme tarjota sinulle parempaa palvelua ja tarjouksia, käsittelemme myös ostohistoriaasi. Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusteena on The Nestin jäsenyyttä koskevan sopimuksen täyttäminen. Jos tietoja ei anneta, sitoumuksiamme ei voida täyttää, ja siksi meidän on pakko evätä sinulta jäsenyys.

Miten keräämme tietoja

The Nest kerää tietoja ensisijaisesti suoraan sinulta asiakkaana, mutta hyvän asiakas- ja rekisterihoidon ylläpitämiseksi The Nest voi täydentää henkilötietoja keräämällä niitä yksityisistä ja julkisista rekistereistä, kuten päivittämällä osoitetietoja valtion henkilö- ja osoiterekisterin SPAR:n avulla.

Miksi keräämme tietoja

Käsittelyn tarkoituksena on kerätä tietoja ostoista tarjousten ja alennusten sekä yleisen ja kohdennetun markkinoinnin perustaksi.

Kuinka kauan säilytämme dataa

Säilytämme tietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi sinua kohtaan ja niin kauan kuin lakisääteiset säilytysajat edellyttävät. Kun säilytämme tietojasi muita kuin sopimusvelvoitteitamme varten, esimerkiksi rahanpesun torjuntaa, kirjanpitoa ja lakisääteistä pääomaa koskevien vaatimusten täyttämiseksi, säilytämme tietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen ja/tai lakisääteisesti edellytetty kyseistä tarkoitusta varten.

Kenelle voimme jakaa tietojasi?

Voimme siirtää tietojasi tietyille kolmansille osapuolille tai jakaa niitä näiden kanssa seuraavasti. Toteutamme kaikki kohtuulliset oikeudelliset, tekniset ja organisatoriset toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja riittävällä suojaustasolla, kun niitä siirretään tai jaetaan tällaisille valituille kolmansille osapuolille.

Logistiikka- ja kuljetusyritykset

Nordic Nest jakaa henkilötietojasi logistiikka- ja kuljetusyrityksille, jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan. 

Toimittajat ja alihankkijat.

Nordic Nest voi jakaa henkilötietojasi tavarantoimittajille tai alihankkijoille, jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan ja muihin tässä tietosuojakäytännössä mainittuihin tarkoituksiin.

Maksukumppanit, luottotietotoimistot ja vastaavat palveluntarjoajat.

Henkilötietojasi voidaan jakaa luottotietotoimistojen ja vastaavien palvelujen tarjoajien kanssa luottokelpoisuutesi arvioimiseksi, kun haet jotakin tarjoamistamme maksutavoista, sekä henkilöllisyytesi ja osoitteesi vahvistamiseksi.

Viranomaiset

Nordic Nest voi antaa tarvittavia tietoja viranomaisille, kuten poliisille, Ruotsin verovirastolle tai muille viranomaisille, jos laki vaatii meitä tekemään niin tai jos olet antanut meille luvan tehdä niin. Esimerkkinä lakisääteisestä tietojenantovelvollisuudesta voidaan mainita rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen vastaiset toimenpiteet.

Myynti

Nordic Nest voi jakaa tietosi kolmansille osapuolille:

  • Jos Nordic Nest myy tai ostaa liiketoimintaa tai omaisuutta, Nordic Nest voi luovuttaa henkilötietojasi tällaisen liiketoiminnan tai omaisuuden mahdolliselle myyjälle tai ostajalle.
  • Jos kolmas osapuoli ostaa Nordic Nestin tai huomattavan osan sen omaisuudesta, Nordic Nestin asiakkaiden henkilötiedot voidaan jakaa.

Mitä EMME tee tiedoillasi

Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille jos meillä ei ole sinun lupaasi tehdä niin.

Missä datasi käsitellään

Henkilötietosi käsitellään EU/EES alueen sisällä ja kaikki meidän IT-järjestelmämme ovat EU/ESS alueen sisällä.

Suojaa dataasi

Henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan korkeaa turvallisuus- ja luottamuksellisuustasoa. Kiinnitämme erityistä huomiota tietojesi turvallisuuteen, jotta estämme ja havaitsemme niiden luovuttamisen kolmansille osapuolille tai katoamisen. Henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin pääsevät käsiksi vain ne työntekijät, joiden on suoritettava tiettyä tehtävää (esim. kassan käsittely tai asiakaspalvelu). Tietojen käsittelyä kirjataan ja valvotaan järjestelmällisesti. Henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen tallentamiseen käytettävät tietokoneet/palvelimet säilytetään turvallisessa ympäristössä.

Oikeutesi

Oikeus tietää mitä tietojasi käsitellään

Voit pyytää otteen maksutta ja ilmoittaa selkeästi, mitä tietoja haluat saada. Kirjallinen pyyntö on lähetettävä alla oleviin yhteystietoihin. Vastaamme pyyntöösi ilman aiheetonta viivytystä kuukauden kuluessa. Varmistaaksemme, että tiedot lähetetään oikealle henkilölle, lähetämme rekisteriotteen väestörekisteriosoitteeseesi.

Oikeus saada tiedot oikaistuksi, rajoitetuksi tai poistetuksi

Jos havaitset, että sinua koskevat tiedot ovat virheellisiä, sinulla on oikeus pyytää tietojen oikaisemista. Sinulla on myös oikeus pyytää, että poistamme sinusta käsittelemämme tiedot. Kun tietojasi oikaistaan tai poistetaan, ilmoitamme siitä niille, joille olemme luovuttaneet tiedot, paitsi jos se osoittautuu mahdottomaksi tai aiheuttaa kohtuuttoman paljon vaivaa. Pyynnöstäsi ilmoitamme myös sinulle, kenelle tiedot on luovutettu. Voit myös pyytää, että tietojesi käsittelyä rajoitetaan väliaikaisesti; jos olet esimerkiksi pyytänyt tietojen oikaisua, voit pyytää, että tietojen käsittelyä rajoitetaan, kun tutkimme asiaa.

Oikeus siirtää tietoja

Sinulla on oikeus saada ja käyttää muualla meille antamiasi tietoja, jotta niitä voidaan käyttää muualla. Tämä koskee tapauksia, joissa olet antanut suostumuksesi käsittelyyn tai jos käsittely on tarpeen, jotta voimme tarjota sinulle palveluja kanssamme tekemäsi sopimuksen mukaisesti. Sinulla ei kuitenkaan ole oikeutta siirtää tietojasi, jos käsittelemme niitä etujen tasapainon tai lakisääteisen velvoitteen perusteella.

Jos haluat käyttää edellä mainittuja oikeuksiasi, voit ottaa yhteyttä Nordic Nestiin kirjeenvaihto-osoitteessa annettujen tietojen avulla.

Henkilötietovastuu

Nordic Nest AB (Nordic Nest) on henkilötietovastuullinen
Nordic Nest AB - orgnr: 556628-1597

Stämpelvägen 3
394 70 Kalmar

Kijeenvaihto-osoite

Nordic Nest AB
The Nest
Stämpelvägen 3
394 70 Kalmar
Sähköpostiosoite: info@nordicnest.se

Voit soittaa meille numeroon 0480 – 44 99 20.

Vastuu ja vastuunrajoitukset

Nordic Nest ei ole vastuussa vahingoista, jotka johtuvat oikeudellisesta määräyksestä, hallituksen toimista, sotatoimista, lakosta, saarrosta, boikotista tai muista vastaavista olosuhteista. Lakkoihin, saarroksiin, boikotteihin ja työsulkuihin liittyvä varauma koskee myös sitä, että kortin myöntäjä itse ryhtyy tällaisiin konfliktitoimenpiteisiin tai joutuu niiden kohteeksi. Jos Nordic Nest on toiminut tavanomaisen huolellisesti, se ei ole velvollinen korvaamaan vahinkoa myöskään muissa tapauksissa.

Ehtojen muuttaminen

Nordic Nest voi muuttaa maksuja ja muita ehtoja, jos se on perusteltua kustannustilanteen tai sääntelytoimenpiteiden vuoksi. Jäsenelle ilmoitetaan kaikista muutoksista vähintään yksi (1) kuukausi ennen niiden voimaantuloa verkkosivustollamme tai myymälässä. Jos kuitenkin teemme merkittäviä muutoksia siihen, miten käsittelemme henkilötietoja tai teemme suoramarkkinointia, tiedotamme siitä ensin sinulle.

Voimassaoloaika

Nest-jäsenyyssopimus on voimassa toistaiseksi tai kunnes jompikumpi osapuoli peruuttaa sen. Nordic Nest pidättää oikeuden peruuttaa jäsenyytesi väärinkäytöstapauksissa. Jos haluat peruuttaa jäsenyytesi, voit ottaa yhteyttä Nordic Nestin asiakaspalveluun yllä olevien tietojen mukaisesti.

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB