ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Designers/Tapio Wirkkala

Tapio Wirkkala

Tapio Wirkkala on suomalaisen suunnittelun yksi tunnetuimpia nimiä. Hänen Iittalalle suunnittelema sarja Ultima Thule on erityisen suosittu ja rakastettu sen ainutlaatuisen suunnittelun ansiosta. Täältä löydät Tapio Wirkkalan rakastettuja tuotteita!
38 osumaa / Lajittelutapa:
12
Sivu 1/2

Tapio Wirkkala

Tapio Wirkkalan asema suomalaisessa muotoilussa on suuri, sillä häntä pidetään edelläkävijänä hänen tunnettujen lasitöidensä ansiosta. Wirkkalan ura oli monipuolinen, sillä hän työskenteli paitsi lasimuotoilun, myös esimerkiksi kuvanveiston, grafiikan ja setelisuunnittelun parissa. Hän toimi myös Taideteollisen korkeakoulun taiteellisena johtajana monien vuosien ajan sekä osallistui moniin näyttelyihin. Tunnettujen ja innovatiivisten töidensä ansiosta Wirkkala sai monia erilaisia tunnustuksia.

Wirkkala sai inspiraatiota moniin töihinsä luonnosta. Inspiraation lähde näkyykin selvästi Wirkkalan töissä ja esimerkiksi Ultima Thule -sarjan kauniissa astioissa luonto on oleellisesti läsnä.

Tapio Wirkkalan tuotteet

Tapio Wirkkalan lasit ja muut hänen suunnittelemansa lasiesineet ovat tunnettuja ja rakastettuja ympäri maailmaa. Hänen Iittalalle suunnittelemat lasiesineet ovat hänen tunnetuimpia töitään, jotka ovat säilyneet suosiossa vuosikymmenien ajan. Tuotantoon kuuluu esimerkiksi laseja, lautasia ja kulhoja, ja Iittalan yksiin suosituimmista kokoelmista kuuluukin Wirkkalan suunnittelema Ultima Thule -sarja.

Tapio Wirkkalan Ultima Thule

Wirkkala sai inspiraation rakastettuun Ultima Thule -sarjaan sulavasta jäästä. Sarjan astioiden epätasainen pinta jäljittelee sulavaa jäätä ja Lapin lumihankia. Sulavan jään efektistä entistä vahvemman tekee lasin pyöristetty pohja ja lasia kannattelevat pyöreät, pienet jalat. Pyöreät lasipallot lasien pohjassa näyttävät aivan sulavasta jäästä syntyviltä veripisaroilta.

Ultima Thule -sarjaan kuuluu kulhoja, laseja, punaviinilaseja, karahvi, kynttilälyhtyjä ja lautasia. Sarjan tuotteilla on siis helppo luoda kaunis ja yhtenäinen kattaus arkeen ja juhlaan.

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB