ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Kakkulapiot

Suklaa-, juusto- vai kinuskikakku? Mistä tahansa pidätkään, on laadukas kakkulapio tarpeellinen sen tarjoilussa. Täältä löydät laajan valikoiman kauniita ja tyylikkäitä kakkulapioita arkeen ja juhlaan.
66 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
12
Sivu 1/2

Design kakkulapio – kakun tarjoilemiseen

Kakkulapion avulla kakut ja piirakat on helppo tarjoilla. Kakkulapion kohotettu varsi ja leveä terä takaa kakun helpon ja kätevän leikkaamisen ja siksi kakkujen ystävälle kakkulapio onkin tärkeä osa keittiön varustusta. Valikoimastamme löydät paljon kauniita ja moderneja kakkulapioita.

Millä merkillä on suosituin kakkulapio?

Olipa etsinnässä sitten yksinkertainen tai koristeellinen kakkulapio, löydät meiltä varmasti jotakin sinulle sopivaa. Laajasta valikoimastamme löydät suosittuja kakkulapioita esimerkiksi merkeiltä kuten

Kakkulapio – täydellinen lisä juhlakattaukseen

Syntymäpäiväkakun leikkaus on syntymäpäiväjuhlien yksi kohokohdista ja hääkakun leikkaus on häävieraiden odottama spektaakkeli. Kakkulapio on avainosassa useimmissa juhlallisuuksissa ja ilman sitä kakun leikkaaminen ei suju yhtä helposti. Kaunis kakkulapio on juhlakattauksen korvaamaton osa, joka tekee paitsi leikkaamisesta, myös tarjoilusta lautasille helpompaa.

Monikäyttöinen kakkulapio

Kakkulapiota käytetään tietenkin nimensä mukaan kakun leikkaamiseen, mutta sen ei tarvitse olla sen ainoa käyttötarkoitus. Kakkulapiota voi käyttää apuna esimerkiksi piirakoiden ja jopa pizzan leikkaamiseen.

Kakkulapiosetit

Kakkulapiosetti on käytännöllinen ratkaisu silloin, kun tarjoilet useaa erilaista kakkua tai piirakkaa. Kakkulapiosetissä on useampi, usein kaksi, yhteensopivaa kakkulapiota. Kahden kakkulapion settejä löydät esimerkiksi merkiltä Bloomingville.

Valikoimastamme löydät myös settejä, joihin kuuluu kakkulapion lisäksi siihen yhteensopivat jälkiruokahaarukat. Tällaisella setillä takaat sen, että koko kattauksen aterimet ovat yhteensopivat. Jälkiruokahaarukoilla varustetun setin voi löytää esimerkiksi merkin Hardanger Bestikk valikoimasta.

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB