ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Shakerit

Kotibaari ei ole mitään ilman cocktail-ravistinta, joka saa juhlat käyntiin. Valitse tuotteita skandinaavisten suosikkimerkkien, kuten Steltonin, Alessin, Design Lettersin ja Georg Jensenin, valikoimasta.
36 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat

Mikä on cocktail-shakeri? 

Cocktail-shakeri on esine, jota ravistetaan ylös ja alas sekoittaakseen ainesosien maut juomaan sekä laimentaakseen sen oikeaan määrään. Lisäämällä jääkuutioita shakeriin, sitä voidaan myös käyttää juoman viilentämiseen. 

Tyylikäs cocktail-shakeri kotibaariisi 

Riippumatta kotibaarisi sisustuksesta, täältä löydät laajan valikoiman parhaita cocktail-shakereita eri tyyleissä, ruostumattomasta teräksestä ja kultaisista cocktail-shakereista hauskan värikkäisiin cocktail-shakereihin muovista ja silikonista. 

Valikoimaamme kuuluu monenlaisia cocktail-shakereita moderneissa designeissa suosituimmilta merkeiltä, kuten House Doctor, Georg Jensen ja Zone Denmark

Ravistettu vai sekoitettu – milloin käyttää cocktail-shakeria 

Riippuen siitä, mitä cocktailia valmistat, sinun täytyy joko ravistaa tai sekoittaa se. 

Juomiin, joissa on vain alkoholia, kuten vermuttia tai martiniä, pelkkä sekoittaminen riittää. 

Jos teet cocktailin, joka sisältää mehua ja alkoholia tai maitotuotteita, juoman ravistaminen on paras tapa yhdistää kaikki ainesosat cocktailiin ja parantaa makua, mikä tekee cocktail-shakerista olennaisen osan kotibaarin tarvikkeita. 

3 tyyppisiä cocktail-shakereita 

Cocktail-shakereita on eri muotoja ja kokoja, ja sinun tulisi harkita kunkin designin erityisiä etuja ennen kuin päätät, mikä on paras baarishakeri kotiisi. Tässä voit lukea kolmesta suosituimmasta designista. 

Cobbler-shakeri 

Cobbler-shakeri, joka tunnetaan myös kolmiosaisena cocktail-shakerina, on tyylikäs vaihtoehto aloittelijalle. Tällä cocktail-shakerityypillä on kolme pääelementtiä – tina, sisäänrakennettu siivilä ja cocktail-shakerin kansi. Asennetut siiviläreiät tarkoittavat, että sinun ei tarvitse omistaa erillistä siivilää juoman valmistamiseen. Cocktail-shakerin kuppi on pienempi kuin Boston-shakerissa, mikä tekee siitä täydellisen yhden lasin juomille. 

Boston-shakeri 

Boston-shakeri on kaksiosainen cocktail-shakeri, joka koostuu lasikupista ja metallitinasta. Se on yleensä suurempi cocktail-shakeri kuin Cobbler-shakeri ja voi sisältää suuremman tilavuuden, joten se on ihanteellinen vaihtoehto, kun valmistat useampaa kuin yhtä juomaa. 

Ranskalainen shakeri 

Ranskalainen shakeri on yhdistelmä Cobbler- ja Boston-shakerista. Sen muoto on samankaltainen kuin cobblerissa, mutta kuten Boston-shakerissa, sillä ei ole siivilää. Tällä cocktail-shakerityypillä on metallikansi, joka sopii täydellisesti alempaan tinaan, mikä tekee siitä täydellisen vuotamattoman cocktail-shakerin. 

Kuinka käytät cocktail-shakeria? 

Cocktail-shakerin käyttö on suoraviivaista. Lisää ensin ainekset tina-astiaan, jonka jälkeen lisää jää. Jos käytät Cobbler-shakeriä, aseta kansi kiinni. Boston- tai ranskalaisille shakereille, aseta kuppi päälle ja napauta se tiukasti kiinni. Pidä sitten tiukasti kiinni ja ravista hyvin. On suositeltavaa ravistaa noin 15-20 sekuntia. 

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB