ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Viinikarahvit

Viinikarahvi on kaunis ja hyödyllinen osa kattausta. Löydät valikoimastamme viinikarahvien lisäksi myös dekantointikarahveja viinin ilmaamiseen. Meiltä löydät karahveja klassisista moderneihin tyyleihin monilta suosituilta merkeiltä kuten Eva Solo ja Georg Jensen
34 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat

Tyylikäs viinikarahvi

Tyylikäs ja laadukas viinikarahvi on osa kaunista kattausta. Yhdistä viinikarahvi kattauksesi lautasiin ja laseihin luodaksesi kokonaisen ja kauniin pöydän. Täältä löydät monia kauniita viinikarahveja.

Designer viinikarahvi suosituilta merkeiltä

Valikoimastamme viinikarahveja löydät tyylikkäät karahvit monilta suosituilta merkeiltä kuten

Viinikarahvi osana tyylikästä kattausta

Viinikarahvi on käytännöllinen, sillä sen avulla dekantoit ja tarjoilet viinin vieraillesi. Se voi olla kuitenkin lisäksi myös tyylikäs osa jokaista kattausta kauniin ja elegantin ulkomuotonsa ansiosta. Olipa etsinnässä sitten klassinen tai epätavallisempi viinikarahvi, löydät sen varmasti meiltä.

Mikä ero on viinikarahvilla ja dekantointikarahvilla?

Viinikarahvi on tarkoitettu viinin esillepanoon ja tarjoiluun, kun taas dekantointikarahvi on erityisesti tarkoitettu viinin ilmaamiseen. Dekantointi eli ilmaaminen tuo viinin aromit esille ja tekee viinistä maukkaampaa. Dekantointikarahvi on pohjasta leveä, mutta sen kaula on kapea. Dekantointikarahveja löydät esimerkiksi merkin Eva Solo valikoimasta.

Miksi viini kannattaa dekantoida?

Monet viinit, varsinkin punaviinit, hyötyvät dekantoitumisesta. Viinin ilmaaminen tuo esille viinin maun koko komeudessaan ja siksi täydellisen makuelämyksen takaamiseksi se onkin niin tärkeää. Kun viini dekantoidaan, se saa happea ja reaktio hapen kanssa tuo viiniin lisää makua ja vivahteita. Viinin huolellinen ilmaaminen on tärkeää, jotta viinin maistuu täsmälleen siltä, miltä viinintuottaja on tarkoittanutkin sen maistuvan.

Miten dekantoida viini?

Viinipullon korkin avaaminen ei ole tarpeeksi viinin ilmaantumiseen, sillä pullon kapean kaulan vuoksi tarpeeksi ilmaa ei pääse pulloon sisälle. Ilmaantuminen tapahtuu parhaiten, kun kaadat sen karahviin ja sitten pyörittelet viiniä. Karahvin muoto mahdollistaa viinin helpon pyörittämisen ja helpon ilmaantumisen. Esimerkiksi Eva Solo viinikarahvi on hyvä tähän. Viinin ilmaantumisaika riippuu viinin iästä, mutta hyvänä nyrkkisääntönä vähintään puoli tuntia on sopiva aika. Kun viini on ilmaantunut, kaada se viinilasiin ja nauti!

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB