ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Sokerikot

Sokerikot yhteensopivilla kansilla ja lusikoilla tekevät iltapäiväteestä tai aamupalapöydästä täydellisen. Valitse suosituimpien mallien ja sarjojen, kuten Nordic Sean, Nordic Sandin ja Teeman joukosta.
55 osumaa / Lajittelutapa:
12
Sivu 1/2

Sokerikulhot kauniissa muotoiluissa 

Sokerikulho on käytännöllinen ja koristeellinen kulho, jota käytetään sokerin säilyttämiseen. Se sopii yhtä hyvin aamupuuroon kuin myös teen ja kahvin tarjoiluun. Nordic Nestiltä löydät laajan valikoiman sokerikulhoja sekä moderneissa että perinteisissä muotoiluissa, kansilla ja ilman kansia sekä lusikoilla tai ilman. 

Mitkä merkit ovat suosituimpia sokerikulhoissa? 

Valikoimassamme on design-sokerikulhoja eri kokoisina, muotoisina ja värisinä tunnetuimmilta skandinaavisilta brändeiltä. 

Kolme suosituinta merkkiä sokerikulhoissa: 

Kauniit sokerikulhot, jotka sopivat tyyliisi 

Sokerikulhoja on saatavilla monenlaisissa tyyleissä ja materiaaleissa, joten voit löytää jotain, joka sopii täydellisesti henkilökohtaiseen tyyliisi. 

Klassinen valinta on valkoinen sokerikulho, sillä se sopii hyvin yhteen erilaisten tee- ja kahvikuppien värien ja muotoilujen kanssa. 

Hopeiset sokerikulhot ovat suosittu valinta, sillä niissä on ajaton vetovoima ja ne sopivat useimpiin sisustustyyleihin. Suosittelemme merkkejä Georg Jensen ja Stelton tyylikkäiden ruostumattomasta teräksestä valmistettujen sokerikulhojen osalta. 

Mitä kannattaa ottaa huomioon sokerikulhoa valitessa? 

Ennen kuin päätät sokerikulhosta, kysy itseltäsi seuraavat kysymykset: 

  • Sopivatko sokerikulhon tyyli ja väri olemassa oleviin astioihin
  • Pitäisikö sokerikulhossa olla kansi? 
  • Pitäisikö sokerikulhossa olla lusikka tai paikka lusikalle? 
  • Pitäisikö sokerikulhon olla konepestävä? 

Sokerikulhot kansilla 

Sokerikulho kannella on käytännöllinen vaihtoehto, sillä se pitää sokerin suojassa hyönteisiltä ja pölyltä. Joissakin kansilla varustetuissa sokerikulhoissa on lusikka-aukko, jotta voit jättää teelusikan sokeriastiaan jokaisella käyttökerralla. 

Sokerikulhot lusikoilla 

Monet suosituista ja koristeellisista sokerikulhoistamme tulevat yhteensopivan teelusikan kanssa, mikä tekee setistä yhtenäisen. Lusikattomia sokeriastioita voi täydentää teelusikalla, joka on samaa tyyliä muun ruokailuvälineistön kanssa, ja näin voit luoda yhtenäisen pöytäkattauksen. 

Yhteensopiva maitokannu ja sokerikulhosetti 

Monet suositut merkit tarjoavat kokoelmia, joihin kuuluu yhteensopivat maitokannut ja sokerikulhot, joten voit luoda harmonisen ilmeen teetä tarjoillessasi. Suosittelemme englantilaista posliinimerkkiä kauniiden sokerikulho- ja maitokannusettien osalta, jotka ovat elegantisti muotoiltuja. 

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB