ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 DAYS OF DESIGN Viikon tarjoukset

Valkoviinilasit

223 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
7
Sivu 1/7

Viinilasit valkoviineille  

Valkoviini ansaitsee lasin, joka korostaa sen monipuolisia ja hienovaraisia vivahteita täysin. Valikoidusta valikoimastamme löydät huolellisesti valitut valkoviinilasit, jotka on kehitetty intohimolla ja tarkkuudella varmistaaksemme, että jokainen maku ja tuoksuvivahteet esitetään oikeudenmukaisesti. 

Valkoviinilaseilla ei yleensä ole suurta maljaa ja niissä on hieman pienempi ja herkempi muotoilu. Tämä johtuu siitä, että valkoviinejä tarjoillaan aina matalammassa lämpötilassa kuin punaviinejä. Pienemmän maljan avulla viini voi säilyttää viileän lämpötilan pidempään. Valkoviinejä ei yleensä tarvitse tuulettaa yhtä paljon kuin punaviinejä ennen tarjoilua. Kuiville valkoviineille, kuten Sauvignon Blancille, suositellaan valkoviinilasia, jossa on kapea vyötärö, suora leikkaus ja pieni aukko, jotta happamuus ja raikkaus korostuvat. 

Kuitenkin täyteläisemmälle Chardonnaylle suositellaan valkoviinilasia, jossa on leveämpi vyötärö, pyöristetty leikkaus ja suurempi malja korostaakseen viinin kypsyyttä ja aromia. Tässä tapauksessa punaviinilaseja, joissa on leveä malja, voidaan hyödyntää hyvin. 

Mitkä ovat suosituimmat viinilasit?  

Mikä viinilasi sopii roseviineille?  

Roseviinit, kuten valkoviinit, tulisi tarjoilla hyvin viileinä, joten valkoviinilasin käyttäminen roseviinin tarjoiluun on täysin sopivaa. Vinkki on tutustua Iittalan maailmankuuluun Essence-sarjaan, josta löydät laseja, jotka sopivat täydellisesti erilaisille valkoviineille, roseviineille ja myös herkullisille kesäjuomille. 

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB