ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 DAYS OF DESIGN Viikonlopun tarjoukset

Kynnysmatot

Kynnysmatto pitää eteisen lattiat puhtaana ja toivottaa vieraat tervetulleeksi. Täältä löydät laajan valikoiman kauniita ja tyylikkäitä kynnysmattoja jokaiseen kotiin.
146 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
5
Sivu 1/5

Tyylikäs ja käytännöllinen kynnysmatto eteiseen

Kynnysmaton päätarkoitus on pitää kotisi ja etenkin eteisesi puhtaana. Kynnysmatto kerää mudan, hiekan ja muun ulkoa kenkiin tarttuvan lian ja näin estää sen leviämisen muualle kotiin. Kynnysmatto on myös hyvä kodin esine hygienian kannalta, sillä se estää kengistä tulevien bakteerien leviämisen kotiin. Täältä löydät laajan valikoiman kauniita ja käytännöllisiä kynnysmattoja.

Mikä kynnysmatto on paras?

Juuri sinulle paras kynnysmatto riippuu omista tarpeistasi. On tietenkin tärkeää, että kynnysmatto on ulkonäöltään sinua miellyttävä, mutta on myös tärkeää, että kynnysmaton ominaisuudet ja koko ovat kohdallaan. Kauniita ja käytännöllisiä kynnysmattoja löydät esimerkiksi merkeiltä Ferm Living ja HAY.

Mitä ottaa huomioon kynnysmattoa valittaessa?

Kynnysmattoa valittaessa on tärkeää kiinnittää huomiota maton materiaaliin. On hyvä valita materiaali, joka kestää kosteutta, likaa ja jokapäiväistä käyttöä. Materiaalia valitessa on hyvä myös miettiä tuleeko kynnysmatto ulko- vai sisäkäyttöön. Kynnysmatto ulos on hyvä olla vedenkestävästä materiaalista, kuten muovista valmistettu. Ulkokäyttöä kestäviä kynnysmattoja löydät esimerkiksi merkiltä Dixie.

Myös kodin lattian materiaali vaikuttaa kynnysmaton valintaan. Jos kotisi lattia on puinen tai laatoitettu, on sellainen kynnysmatto, jossa on kuminen pohja hyvä valinta. Tämä estää maton liikkumisen lattialla ja siten ehkäisee kaatumisia ja liukastumisia matolle astuttaessa.

Miten valita kodin sisustukseen sopiva kynnysmatto?

Kynnysmatto on paitsi käytännöllinen kodinesine, se on myös osa kotisi sisustusta. Kynnysmatto tekee eteisestä kodikkaamman näköisen ja on osa kotisi ensivaikutelman luomista. Siksi onkin tärkeää, että kynnysmatto sopii kodin sisustukseen värimaailmaltaan ja kuosiltaan. Esimerkiksi beige kynnysmatto on tyylikäs ja elegantti valinta, joka sopii jokaiseen kotiin, mutta löydät valikoimastamme myös kuviollisia kynnysmattoja.

Miten pestä kynnysmatto?

Se, miten kynnysmatto pestään, riippuu siitä, mistä materiaalista matto on valmistettu. Tarkistathan myös maton hoito-ohjeet, jotta näet voidaanko matto pestä ja missä asteessa. Kaikki kynnysmatot eivät kestä konepesua ja jotkin matot tulisi vain ravistella ja imuroida.

Suositut suodattimet

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB