ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Ulkomatot

298 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
9
Sivu 1/9

Kestävät ulkomatot  

Ulkomatot on suunniteltu erityisesti kestämään ulko-olosuhteita. Ne on valmistettu kestävistä ja säänkestävistä materiaaleista, mikä tekee niistä täydellisiä selviytymään elementeistä ja säilyttämään kauneutensa pitkään. Ulkomattomme ovat myös helppoja puhdistaa, mikä tekee niistä käytännöllisen valinnan ulkokäyttöön. 

Olitpa sitten etsimässä mattoa antamaan ulkoterassillesi raikkaan ja kutsuvan ilmapiirin tai antamaan parvekkeellesi hieman lisää tyyliä, meillä on laaja valikoima ulkomattoja valittavanasi. Ulkomattomme ovat eri kokoisia, värisiä ja eri kuvioilla, joten voit löytää parhaiten ulko-olosuhteisiisi ja henkilökohtaiseen tyyliisi sopivan vaihtoehdon. 

Ulkomatto voi tarjota paitsi esteettisen parannuksen ulkotilaasi, myös käytännön etuja. Matot voivat auttaa vähentämään likaa ja hiekkaa, jota tuodaan sisään, toimimalla esteenä ulko- ja sisätilojen välillä. Lisäksi ne tarjoavat lisämukavuutta ja pehmeyttä, kun kävelet paljain jaloin tai istut ulkokalusteillasi. 

Ulkomaton valinta  

Ulkomattoa valitessa on tärkeää ottaa huomioon tekijät kuten koko, materiaali ja kestävyys. Ulkomattomme on huolellisesti valittu vastaamaan korkeita laatustandardeja ja kestämään pitkään vaativissa ulko-olosuhteissa. 

Tutustu ulkomattovalikoimaamme ja löydä täydellinen matto ulko-olosuhteidesi parantamiseen. Kestävien, säänkestävien ja tyylikkäiden ulkomattojemme avulla voit luoda kutsuvan ja houkuttelevan ilmapiirin, jossa voit nauttia ulkoajastasi. Tilaa ulkomattosi tänään ja anna ulkotilallesi se pieni extra, jota se ansaitsee. 

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB