ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Avaa päivän luukku paikka joulukalenterista

Vilijonkka-muumikulho - harmaa - Arabia
Vilijonkka-muumikulho - harmaa - Arabia
Vilijonkka-muumikulho - harmaa - Arabia
Vilijonkka-muumikulho - harmaa - Arabia
Vilijonkka-muumikulho - harmaa - Arabia
Vilijonkka-muumikulho - harmaa - Arabia
Vilijonkka-muumikulho - harmaa - Arabia
Vilijonkka-muumikulho - harmaa - Arabia
Arabia

Vilijonkka-muumikulho

harmaa
21 €29 €OVH sis. ALV
Varastossa, voidaan toimittaa välittömästi
Toimitus: Suomi: 5,90 €

Kuvaus

Arabian Vilijonkka-muumikulho on on Tove Slotten suunnittelema ja perustuu Tove Janssonin kirjaan Muumilaakson marraskuu vuodelta 1970 sekä sarjakuvaan Hosulin kosinta, jonka Tove Jansson kehitti yhdessä Lars Janssonin kanssa vuonna 1959.

Järjestys, puhtaus ja asioiden ennustettavuus ovat Vilijonkalle hyvin tärkeitä, sillä kaikki tämä saa hänet tuntemaan, että hänellä on hyvä hallinta elämästään. Jos Muumimamma on tunnettu huolettomuudestaan ja siitä, ettei hän anna pienten asioiden häiritä, Vilijonkka on hänen täydellinen vastakohtansa! Vilijonkka on ahdistunut ja käyttää siivoamista keinonaan yrittää saada elämänsä järjestykseen. Hän käyttää kuria lastensa kasvatuksessa eikä halua, että he oppivat huonoja tapoja. Jos totta puhutaan, Vilijonkka on oikeastaan kateellinen Muumimammalle ja hänen boheemille elämälleen, mutta hänen on vaikea muuttaa neuroottista olemustaan.

Muumikulhon ulkopuolella näemme pölypalloja etsivän Vilijonkan. Vilijonkka on löytänyt pölypallojen piilon ja antaa pesuaineen vaahdota. Tarina alkaa siitä, kun Vilijonkka tapaa Muumilaaksoon saapuneen psykiatrin, jonka tarkoitus on saada parannettua hänen siivouskompleksinsa. Muumimamma, joka on aina Muumilaakson tukipilari, päättää itse ratkaista tilanteen nähdessään Vilijonkan kodin alkaessa hajota käsiin kirjoittamalla sähkösanoman, jonka Vilijonkan lapset antavat innokkaina äidilleen. Sanomassa lukee, että Vilijonkka saa kylään naiskomitean, ja näin Muumimamma onnistuu parantamaan Vilijonkan siivousinnon. Muumikulho on sopivan kokoinen aamiaisjogurtille sekä jälkiruokajäätelölle, ja sen voi yhdistää muiden Arabian muumituotteiden kanssa.

Materiaali

  • TuotemerkkiArabia
  • SuunnittelijaTove JanssonTove SlotteLars Jansson
  • SarjaArabia Mumin
  • Tuotenumero500008-01
  • Määrä1 kpl
  • MateriaalitVitroposliini
  • Halkaisija (cm)15
  • Hoito-ohjeKestää pakastuksen Konepesun kestävä. Mikroaaltouunin kestävä Uuninkestävä.
  • Hyväksytty elintarvikekäyttöönKyllä

Arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole arvioita. Osta tuote ja arvioi se ensimmäisenä.

Asiakaspalvelu

Pidät ehkä myös näistä

Toiset katsoivat myös näitä tuotteita

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB