ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Aamiaiskulhot

Kulho on monen kattauksen korvaamaton osa. Tarjoile aamupuuro kauniista kulhosta yhteensopivan kahvimukin kera tai ehkä haluat laittaa kulhoon makeisia vieraille tarjoiltavaksi. Mikä ikinä käyttötarkoituksesi onkaan, löydät varmasti juuri sinulle sopivan kulhon täältä!
1019 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
29
Sivu 1/29

Kulho aamu- ja välipalalle

Pieni kulho on erittäin monikäyttöinen astia ja jokaisen keittiön yksi käytännöllisimmistä esineistä. Pientä kulhoa voi käyttää aamupuuron tai -jugurtin nauttimiseen, jälkiruoan tarjoiluun tai vaikkapa makeisten tarjoiluun. Valikoimastamme löydät kauniita kulhoja yksittäisinä, kuten myös esimerkiksi kahden kappaleen pakkauksissa.

Mikä kulho on suosituin?

Valikoimaamme kuuluu monia kauniita ja tyylikkäitä kulhoja tunnetuissa kuoseissa, kuten myös yksivärisinä. Esimerkiksi Marimekko kulho on valikoimassamme saatavana monella merkin suositulla kuosilla, kuten Unikolla, koristeltuna. Muita kauniita kulhoja löydät esimerkiksi merkeiltä

Mikä materiaali on paras kulholle?

Kulhoja on saatavilla monesta eri materiaalista valmistettuna. Suosituin ja yleisin materiaali kulhoille on kuitenkin posliini tai keramiikka, mutta valikoimastamme löydät myös kauniita lasisia kulhoja. Esimerkiksi Kastehelmi kulho on ammattitaidolla valmistettu lasikulho, joka kuuluu suosittuun Kastehelmi sarjaan.

Kulho osana kattausta

Kulho voi toimia tärkeänä osana kattausta riippuen siitä, mitä ruokaa tarjoillaan. Jos esimerkiksi kutsut ystäväsi brunssille voidaan kulhoissa tarjoilla vaikkapa viinirypäleitä ka muita pieniä tai juoksevia ruokia. Kulho on hyvä yhdistää kattauksen muihin astioihin kattauksen yhdenmukaisuuden takaamiseksi. Valikoimastamme löydät kulhoja, jotka ovat osa jotakin tiettyä sarjaa ja täältä onkin siksi helppo löytää kulhoja, jotka sopivat muihin astioihisi.

Kulho on käytännöllinen lahja

Jos olet ostamassa lahjaa ensimmäiseen omaan kotiin muuttaneelle tai vastavalmistuneelle, astiat ovat usein hyvä ja varmasti käyttöön tuleva lahja. Jos tiedät, että lahjan saaja kerää jotakin tiettyä sarjaa, voit ostaa sarjaan sopivan kulhon. Esimerkiksi muumiastioita keräävälle muumikulho on erinomainen lahja. Anna lahjaksi setti, johon kuuluu monta kulhoa tai ehkä yhteensopiva muki tai lautanen.

Suositut suodattimet

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB