Yksikään muu kahvinkeitin ei ole kiehtonut intohimoisia kahvinjuojia kuten Bodum Pebo (aiemmin Santos). Sen poikkeuksellisen tehokas vakuumipreparaatiomenetelmä uuttaa kaikki arvokkaat öljyt suosikkikahvistasi eikä anna aromien haihtua. Lisäksi uutto, aika ja lämpötila ovat täydellisesti kalibroituja, mikä takaa täydellisen kupin kahvia jokaisella valmistuskerralla. Bodum Pebon ainutlaatuinen, veistoksellinen ulkonäkö muistuttaa eniten kemiallista kokeilua ja valmistusprosessi on sekä tiedettä että taidetta. Täytä jauhettu kahvisi yläpullon puolelle, vesi alimpaan pulloon ja aseta sitten Pebo liedelle. Kun vesi alkaa kiehua, se nousee yläpulloon ja sekoittuu jauhetun kahvin kanssa. Käytetystä vesimäärästä riippuen voit saada todella hyvää kahvia valmiiksi 5–11 minuutissa.