ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Kaikki ulkoilmaelämään

Design House Stockholm Block lamp

Harri Koskisen suunnittelema Block valaisin on palkintojakin kerännyt moderni klassikko. Tämä tyylikäs ja uniikki valaisin on rakastettu osaa montaa kotia. Täältä löydät tunnetun Block valaisimen eri kokoisina ja eri värisillä johdoilla varusteltuna.
8 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat

Block valaisin

Harri Koskisen vuonna 1997 suunnittelema Block valaisin on osa Design House Stockholm valikoimaa ja moderni klassikko. Tämä tunnettu valaisin on voittanut monia palkintoja sen kekseliään muotoilunsa ansiosta. Koskinen keksi idean Block valaisimeen tehdessään koulutehtävää. Tehtävänä oli suunnitella häälahja.

Block valaisimen muotoilu on yksinkertainen, mutta kaunis. Valaisin on valmistettu niin, että lamppu on kahden lasikappaleen sisällä. Ihmisiin vetoaa tämä kontrasti lasin ja lampun välillä. Lasi näyttää jäältä, jonka vastakohtana toimii sisällä olevan lampun lämmin hehku.

Miten yhdistää Block valaisin sisustukseen?

Block valaisin on kauniin ja yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta helppo yhdistää moneen erilaiseen sisustukseen. Se käy niin yksinkertaiseen ja moderniin kotiin, kuten myös värikkääseen ja rönsyilevään kotiin. Koska Block valaisin on värimaailmaltaan neutraali, se on helppo yhdistää jokaisen kodin värimaailmaan. Valikoimastamme löydät Block valaisimen eri koossa ja eri värisillä johdoilla, kuten musta ja valkoinen, varusteltuna.

Block valaisimen ainutlaatuinen muotoilu tuo tunnelmaa esimerkiksi makuu- tai olohuoneeseen. Se on paitsi käytännöllinen, mutta myös elegantti sisustusesine. Aseta se esimerkiksi yöpöydälle tai sivupöydälle ja tee pöydälle upea asetelma valaisinta ja esimerkiksi pieniä veistoksia käyttäen.

Block valaisin lahjaksi

Koska Block valaisin on niin tunnettu ja suosittu, se on varmasti mieluisa lahja kelle tahansa kodinsisustusta rakastavalle. Osta Block valaisin lahjaksi esimerkiksi uuteen kotiin muuttaneelle tai ihan vain syntymäpäivälahjaksi.

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB