ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Tuotemerkit/Eva Solo

Eva Solo

Vuonna 1913 perustettu merkki Eva Solo on vuosien varrella kasvanut monien rakastamaksi. Merkin valikoimasta löydät paitsi laadukkaat keittiövälineet, myös esimerkiksi kauniita valaisimia ja muita sisustusesineitä. Täältä löydät laajan valikoiman merkin Eva Solo tuotteita.

79 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
3
Sivu 1/3

Eva Solo – skandinaavisia keittiövälineitä

Tanskalainen merkki Eva Solo on jo 100 vuoden ajan valmistanut laadukkaita jokapäiväisiä käyttöesineitä, joissa yhdistyy estetiikka ja käytännöllisyys kaikilla mahdollisilla tavoilla. Merkin tuotteet ovat paitsi kaunista katsottavaa, myös nautinnollisia käyttää.

Eva Solon valikoimasta löydät esimerkiksi kulhot, valaisimet ja mukit. Merkiltä löytyy myös Eva Solo termoskannu ja Eva Solo juomapullo.

Eva Solon historia

Kai Rohde Fog perusti merkin Eva Solo vuonna 1913. Merkki perustettiin perheyrityksenä ja sen johtajina onkin toiminut perheenjäseniä neljässä eri sukupolvessa. Merkin suunnittelu on alusta lähtien heijastanut aikaansa ja kehittynyt modernien kotien mukana. Eva Solo tuli suuren yleisön suosioon, kun se suunnitteli ja julkaisi koneen, joka pilkkoo leipää, juustoa ja kinkkua vuonna 1952. Koneesta tuli yksi Eva Solon klassikoista.

Merkin Eva Solo keittiö- ja sisustusesineet

Eva Solo on rakastettu sen korkealaatuisten ja käytännöllisten keittiövälineiden ansiosta. Merkin pannut, kattilat ja veitset tekevät ruoanlaiton käteväksi ja nautinnolliseksi kaikille. Merkin tuotevalikoima ei kuitenkaan pääty keittiövälineisiin, vaan heiltä löydät myös esimerkiksi valaisimia ja ruukkuja. Myös Eva Solo maljakko kuuluu merkin valikoimaan.

Mitkä ovat merkin Eva Solo suosituimmat kokoelmat?

Eva Solo on vuosien varrella suunnitellut monia suosittuja sarjoja. Valikoimastamme löydät monet merkin tunnetut sarjat kuten

Merkin Eva Solo designfilosofia

Eva Solo on kehittynyt yhdessä modernin kodin kanssa ja merkin tuotteet ovat muuttuneet ja kehittyneet ajan saatossa. Eva Solo tähtää edelleen korkealaatuisiin ja innovatiivisiin tuotteisiin ja merkki pitää nämä arvot mielessään suunnitellessaan uusia tuotteita.

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB