ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

VAIN TÄNÄÄN 30-50% aalennus matoista merkiltä Scandi Living

Tuotemerkit/Fritz Hansen

Fritz Hansen

Vuonna 1872 Tanskassa perustettu merkki Fritz Hansen on vuosien varrella löytänyt tiensä ihmisten sydämiin kauniiden valaisimien, sisustusesineiden ja huonekalujensa ansiosta. Täältä löydät merkin Fritz Hansen valaisimet ja muut tuotteet.
14 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat

Fritz Hansen – laatua ja eleganssia

Frotz Hansen on vuonna 1872 perustettu tanskalainen merkki, jonka arvoja ovat ajattomuus ja laadukkuus. Merkki tekee yhteistyötä monien tunnettujen suunnittelijoiden, kuten Arne Jacobsen ja Cecilie Manz kanssa ja lopputuloksena syntyy tuotteita, joiden ansiosta merkki on noussut maailman yksiin isoimmista huonekalujen, valaisimien ja sisustusesineiden tuottajista ja suunnittelijoista.

Merkin Fritz Hansen historia

Fritz Hansen perusti nimeään kantavan yrityksen vuonna 1872 Kööpenhaminassa. Jo kaksi vuotta myöhemmin merkistä oli tullut suosittu ja Hansen jatkoi poikansa kanssa laadukkaiden huonekalujen valmistamista. Vuosien varrella merkki on valmistanut huonekaluja moniin maineikkaisiin tiloihin kuten Tanskan parlamenttiin.

Mitkä ovat merkin Fritz Hansen suosituimpia tuotteita?

Fritz Hansenin laajaan valikoimaan valaisimia, sisustusesineitä ja huonekaluja kuuluu monia tunnettuja ja suosittuja tuotteita. Merkin upea valikoima laajenee jatkuvasti tulevaisuuden klassikoilla. Suosittuja tuotteita merkin valikoimassa ovat esimerkiksi

  • Night Owl-pöytävalaisin
  • Kaiser Idell 6631-T Luxus-pöytävalaisin

Fritz Hansen valaisimet

Fritz Hansen tuoli teki merkistä tunnetun, mutta nykyään merkin valaisimet ovat myös suosittuja. Merkin valikoimasta löydät esimerkiksi pöytävalaisimia, kattovalaisimia ja seinävalaisimia, joilla luot kotoisaa tunnelmaa kotiin. Merkin yksi tunnetuimpia valaisimia on Night Owl-pöytävalaisin.

Fritz Hansen ja kestävyys

Merkki kiinnittää huomiota ympäristöystävällisyyteen tuotteita valmistaessaan. Esimerkiksi merkin käyttämä liima ja puu on ympäristöystävällistä ja merkki kierrättää käyttämänsä muovit, pakkausmateriaalit ja kartongit. Fritz Hansen on vuosien varrella saanut myös monia ympäristösertifikaatteja.

Suositut suodattimet

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB