ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Tuotteet
Muut
Tuotemerkit/Georg Jensen

Georg Jensen

Tanskalainen merkki Georg Jensen valmistaa kauniita astioita, sisustusesineitä ja muita tuotteita. Merkin tuotteet on helposti tunnistettavissa niiden peilimäisestä pinnasta. Täältä löydät merkin Georg Jensen tuotteet.

0 osumaa / Lajittelutapa:

Georg Jensen – kaikki mitä tarvitset kauniiseen kotiin

Vuonna 1904 Tanskassa perustettu merkki Georg Jensen suunnittelee ja valmistaa laadukkaita ja kauniita astioita ja sisustusesineitä. Merkin tuotteet on helppo tunnistaa niiden kiiltävästä, peiliä muistuttavasta pinnasta. Täältä löydät esimerkiksi merkin astiat, aterimet ja keittiövälineet.

Merkin Georg Jensen tuotteet

Georg Jensenin valikoimasta löydät kaiken, mitä voitkaan tarvita kauniiseen kotiin. Luo upea ja elegantti kattaus merkin laseilla ja aterimilla ja viimeistele kattaus asettamalla pöydälle kaunis Georg Jensen kynttilänjalka. Merkin valikoimaan kuuluu myös Georg Jensen valaisin, joka on kaunis lisä esimerkiksi yöpöydälle tai sivupöydälle.

Georg Jensen Cobra kokoelma

Georg Jensenin Cobra kokoelma on helppo tunnistaa sen merkille tavanomaisesta kiiltävästä pinnasta sekä kokoelmalle olennaisesta kurvikkaasta muotoilusta. Cobra kokoelmaan kuuluu esimerkiksi pöytävalaisimia, kynttilänjalkoja ja kulhoja. Kokoelman tuotteilla on helppoa luoda yhtenäinen kattaus ja sisustus.

Merkin Georg Jensen historia

Georg Jensen perusti omaa nimeään kantavan merkin vuonna 1904. Hän halusi luoda tuotteita, jotka ovat niin kauniita kuin myös käytännöllisiä. Hänen suunnittelunsa sai inspiraatiota Art Nouveau suuntauksesta, joka on nähtävissä edelleenkin merkin tuotteissa esimerkiksi pyöreiden muotojen muodossa.

Georg Jensen ja kestävyys

Georg Jensen valmistaa ajattomia tuotteita, jotka kestävät käytössä pitkään. Tuotteiden valmistamiseen käytettävät materiaalit on hankittu vastuullisesti ja ne käytetään harkiten. Merkki työskentelee aktiivisesti vähentääkseen vaikutustaan ympäristöön ja huolehtii työntekijöidensä reiluista työoloista.

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB