ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Iittala Nappula

Nappula kynttilänjalka ja ruukku ovat osa rakastettua Matti Klenellin suunnittelema Nappula-sarjaa. Sarjan ajaton muotoilu on tyylikäs ja sopii moneen kotiin. Täältä löydät Nappula-sarjan tuotteet monessa eri värissä ja koossa.
19 osumaa / Lajittelutapa:

Nappula

Nappula on Matti Klenellin Iittalalle suunnittelema sarja, johon kuuluu ruukkuja ja kynttilänjalkoja. Nappula-sarjan pyöreä muoto saa inspiraationsa suunnittelijan näkemistä pöydänjaloista. Klenelli rakastaa modernia muotoilua ja tämä rakkaus onkin selvästi nähtävissä Nappula-sarjan muotoilussa.

Iittala Nappula kynttilänjalka sisustuksessa

Nappula kynttilänjalka on kaunis, ajattomasti muotoiltu klassikko. Kynttilänjalka on saatavilla eri koossa, värissä ja materiaalissa. Valikoimaamme kuuluu myös Nappula kynttelikkö.

Iittala nappula kynttilänjalan materiaali on joko ruostumatonta terästä tai terästä, joka on jauhopinnoitettu. Neutraalin värivalikoiman ansiosta Nappula on helppo yhdistää jokaiseen kotiin ja eri materiaalit tuovat uniikkia tekstuuria kotiin. Aseta Nappula kynttilänjalka sivupöydälle ja valitse väri, joka sopii mielestäsi parhaiten sisustukseesi.

Nappula ruukku sisustuksessa

Nappula ruukku seurasi Nappula kynttilänjalkaa ja jäljittelee kynttilänjalasta tuttua muotoilua. Ruukkuja on saatavilla jalallisena kahdessa eri koossa, matalina ja korkeina sekä ilman jalkaa lautasella. Nappula ruukku on täydellinen tapa kasvattaa kasveja kotona tyylikkäällä tavalla. Aseta ruukku vaikkapa ikkunalaudalle tai sivupöydälle kotoisan tunnelman luomiseksi.

Nappula kynttilänjalka lahjaksi

Nappula-sarja on rakastettu monessa kodissa ja myös täydellinen lahja kodinsisustuksesta pitävälle. Osta uuteen kotiin muuttaneelle lahjaksi kynttilänjalka ja siihen sopiva kaunis kynttilä. Kynttilänjalan ajattoman muotoilun ja neutraalien sävyjen ansiosta voit olla varma siitä, että lahja on varmasti sopiva saajan kotiin.

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB