ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Tuotemerkit/Klippan Yllefabrik

Klippan Yllefabrik

Klippan Yllefabrik yhdistää modernin skandinaavisen suunnittelun perinteisiin ja käsityöläisyyteen. Tuloksena ovat kauniit ja laadukkaat villapeitot ja muut kodintekstiilit. Täältä löydät merkin laajan valikoiman.
345 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
10
Sivu 1/10

Klippan Yllefabrik – laatua ja perintöä

Klippan Yllefabrik on tuottanut laadukkaita peittoja ja tekstiileitä jo yli 100 vuoden ajan. Etsitpä kotiisi sitten klassista picnicpeittoa tai kotoisaa villapeittoa sängyn päälle, löydät Klippan Yllefabrikin valikoimasta varmasti itsellesi jotain sopivaa. Heidän valikoimastaan löydät runsaasti eri värejä ja kuoseja joista valita itselle mieluisin.

Merkin Klippan Yllfabrik historia.

Klippan Yllefabrik perustettiin Ruotsissa vuonna 1879 eteläisessä Klippan nimisessä kylässä. Merkki on perheyritys ja tänä päivänä merkin parissa työskentelee perheen neljäs ja viides sukupolvi. Merkin visio on alusta alkaen ollut yhdistää moderni suunnittelu ruotsalaiseen käsityöläisyyteen.

Klippan peitot ja peitteet

Klippan Yllefabrik on kansainvälisestikin tunnettu laadukkaista villapeitoistaan. Klippan tarjoaa peittoja monista lämpimistä materiaaleista, kuten villasta ja puuvillasta, valmistettuna. Useissa merkin peitoissa on myös kaunis kuva, kuten metsä, Muumi tai hirvi. Klippan Yllefabrikin peitot ovat suosittuja aikuisten ja lasten keskuudessa.

Muutakin kuin peittoja

Klippan Yllefabrik on tietenkin tunnettu laadukkaista peitoistaan, mutta se ei ole ainoa Klippanin valikoimaan kuuluva tuote. Laadukkaat kankaat ja tekstiilit keittiöön, kylpyhuoneeseen ja makuuhuoneeseen ovat osa merkin valikoimaa. Valikoimasta löydät myös esimerkiksi leikkuulaudat ja pannunaluset. Merkin iloiset ja kotoisat kuosit ovat täydellisiä luomaan lämpimän ja kesäisen tunnelman kotiin.

Miten puhdistaa Klippan Yllefabrik peitto?

  • Tuuleta

Villa on luonnollisesti likaa hylkivä materiaali ja tehokas tapa raikastaa villapeitto onkin tuulettaa se ulkona. Tuuletus on erityisen tehokas, jos ilma on hieman kostea. Vältä kuitenkin peiton asettamista suoraan auringonpaisteeseen.

  • Ravista

Ravista villapeittoa, jotta irtoroskat irtoavat peitosta.

  • Pienten tahrojen poistaminen

Jos peitossa on pieniä tahroja, ne voi yrittää poistaa kostealla liinalla. On kuitenkin tärkeää, että tahranpoisto tehdään mahdollisimman pian tahran muodostumisesta, sillä muuten tahran poisto voi olla hankalaa.

  • Kun haluat pestä peiton

Lue peiton pesulipuke huolellisesti ennen sen pesua, sillä osa peitoista ei kestä konepesua lainkaan.

Suositut suodattimet

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB