ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikki ulkoilmaelämään

Tuotemerkit/Layered

Layered

Layered on ruotsalainen brändi, joka luo ainutlaatuisia mattomalleja hakemalla inspiraatiota muodista, valokuvauksesta ja arkkitehtuurista. Laatu ja ajaton skandinaavinen design kohtaavat upeissa mattomalleissa, jotka sopivat moderniin kotiin.
247 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
7
Sivu 1/7

Layered – laadukkaita mattoja skandinaaviseen tyyliin 

Ruotsalainen Layered-merkki saa inspiraationsa erilaisista taidemuodoista luodakseen kauniita ja innovatiivisia mattoja, jotka on suunniteltu vahvasti kestävyyteen keskittyen niin valmistusprosessissa, kuljetuksessa kuin muotoilussakin. Korkealaatuisten materiaalien ja ainutlaatuisten kuvioiden ansiosta brändin suositut matot ovat todellinen katseenvangitsija kodissasi. 

Mitkä ovat Layeredin suosituimmat matot? 

Brändin valikoimasta löydät ajattomia, käsintehtyjä villamattoja ja kudottuja puuvillamattoja. Olemme koonneet sinulle valikoiman suosituimpia Layered-mattomallistoja. 

Top 3 suosituinta Layeredin mattomallistoa 

  • Shaggy 
  • Byzantine 
  • Levels 

Layeredin matot taitavien käsityöläisten valmistamina 

Layered tekee yhteistyötä huolellisesti valittujen tehtaiden kanssa Ruotsissa, Euroopassa ja Aasiassa, joissa keskitytään käsityöläisten erityisosaamiseen. Tavoitteena on säilyttää paikalliset ja perinteiset käsityöperinteet. 

Miten Layered huomioi ympäristön ja kestävyyden? 

Layered pyrkii luomaan tuotteita, jotka kestävät pitkään. Käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja sekä luonnonmateriaaleja, jotka ovat myös biohajoavia, kaikki Layeredin matot on luotu ympäristö ja kestävyys mielessä. 

Innovatiiviset ja kestävät matot Layeredilta 

Layeredin valikoimasta löydät myös muovimattoja, jotka on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Pullot muutetaan ohuiksi langoiksi, joista syntyy pehmeää lankaa, josta matot kudotaan. Vaikka matto on valmistettu muovista, se tuntuu yhtä pehmeältä kuin tavallinen villamatto. Täällä Nordic Nestissä voit tutustua Layeredin innovatiiviseen sisustukseen. 

Layeredin tarina 

Layered on ruotsalainen brändi, jonka perusti Malin Glemme vuonna 2015, ja siitä lähtien he ovat luoneet kauniita ja korkealaatuisia mattoja. Heidän visionsa on ollut luoda ainutlaatuista muotoilua, joka saa inspiraationsa erilaisista taidemuodoista, kuten arkkitehtuurista, muodista, kulttuurista ja valokuvauksesta. Tämä innovatiivinen tapa ajatella sisustusta on tehnyt Layeredista brändin, joka ajattelee eri tavalla muotoilusta ja luo ainutlaatuisia ja jännittäviä tuotteita moderneihin ja ajattomiin koteihin. Täällä Nordic Nestissä voit tutustua Layeredin jännittävään huonekalujen valikoimaan. 

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB