ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 DAYS OF DESIGN Viikonlopun tarjoukset

Mater

Mater on Kööpenhaminassa vuonna 2006 perustettu tanskalainen brändi. Yhtiö arvostaa kestävää kehitystä ja luo ajattomasti suunniteltuja tuotteita, jotka on tehty kestämään. Nordic Nestillä voit tutustua laajaan valikoimaan Mater-tuotteita, jotka sopivat yksilölliseen tyyliisi ja sisustukseen.
115 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
4
Sivu 1/4

Mater – Laadukkaat tuotteet ajattomassa muotoilussa 

Tanskalainen yritys Mater on sitoutunut kestävyyteen. Luomalla kauniita huonekaluja ja sisustustuotteita kierrätettävistä materiaaleista Mater pyrkii muuttamaan käsityksiä siitä, mikä on hyvää muotoilua. Pyrkimyksenään aiheuttaa mahdollisimman vähän ympäristövaikutuksia, Mater pyrkii olemaan tietoinen planeetasta, sen resursseista ja ihmisistä. 

Mater valmistaa sisustustuotteita, kuten pöytiä, tuoleja ja kattovalaisimia, ajattomassa muotoilussa. Nordic Nestistä löydät laajan valikoiman merkiltä Mater, taaten korkealaatuiset tuotteet kotiisi. 

Mitkä Materin tuotteet ovat suosituimpia? 

Materin suosituimpien tuotteiden joukosta löydät 

Mater – Visio ja lähestymistapa 

Alusta alkaen Materin tavoitteena oli inspiroida globaalia muotoiluyhteisöä ja saada ihmiset ajattelemaan kestävästi yhdistämällä kestävyys ja kiertotalous kierrätettävien materiaalien kanssa. Mater tekee yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden kanssa pyrkien luomaan kestäviä tuotteita ajattomassa muotoilussa. 

Tuotteillaan, jotka on suunniteltu käytettäväksi sekä kodeissa että kaupallisissa yhteyksissä, Mater pyrkii minimoimaan ja välttämään negatiiviset vaikutukset yhteiskuntaan noudattaen eettisiä ja kestäviä tuotantoperusteita. Tavoitteena on luoda pitkäikäisiä tuotteita, jotka inspiroivat kuluttajia arvostamaan ja nauttimaan niistä. 

Milloin Mater perustettiin? 

Mater perustettiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa, Tanskassa. Yritys perustettiin tavoitteena olla edelläkävijä maailmanlaajuisena brändinä, jonka kulmakivenä on kestävyys. 

Mitä Mater tarkoittaa? 

Mater tarkoittaa latinaksi ‘äitiä’. Nimi toimii päivittäisenä muistutuksena yrityksen tavoitteesta edistää kestävyyttä auttaakseen lievittämään haasteita, joita planeettamme kohtaa. 

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB