ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Tuotemerkit/Montana

Montana

Perheomisteinen tanskalainen yritys Montana on tarjonnut sukupolville upean laadukkaita yksilöllisiä säilytysratkaisuja vuodesta 1982 lähtien. Kaikki suunnittelu ja valmistus tapahtuu Tanskassa ja joka päivä 140 ammattimaista käsityöläistä työskentelee valmistaakseen korkealaatuisimpia huonekaluja ja varmistaakseen, että Montanan säilytysmoduulit ja hyllyt kestävät eliniän.
1843 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
52
Sivu 1/52

Montana - tanskalainen perheyritys  

Sen perustamisesta vuonna 1982 lähtien, Montana Furniture on tarjonnut sukupolville huonekaluja ja säilytysmoduuleja, jotka tarjoavat suurta mukautuvuutta vastaamaan jokaisen yksilön tarpeita ja henkilökohtaista ilmaisua. Design-huonekalut valmistetaan paikallisesti Tanskassa, pienessä Hårbyn kaupungissa Fynin saarella, taatakseen sinulle korkealaatuista tanskalaista designia. 

Mikä on Montanan tavoite? 

Montana Furniture perustuu perustajan Peter J. Lassenin filosofiaan siitä, että jokaisella meistä on tarve vapauteen ja sisäinen halu luoda omia henkilökohtaisia tiloja. Nordic Nestin laajan Montana-säilytyskalustevalikoiman avulla saat vapauden ja lähes rajattomat mahdollisuudet luoda juuri sinulle oikean ilmaisun ja tunteen.

Kuka perusti Montana?  

Peter J. Lassen siirtyi työskentelemään huonekaluteollisuuteen 1950-luvulla työskenneltyään aiemmin Tanskan laivastossa. Hän työskenteli useita vuosia vaimonsa isän Fritz Hansenin yrityksessä, jossa hänestä lopulta tuli toimitusjohtaja. Lassen työskenteli rinnakkain Arne Jacobsenin ja Verner Pantonin kanssa, joiden vaikutteet näkyvät hänen puhtaassa ja minimalistisessa muotoilussaan. Vuonna 1982 Peter J. Lassen päätti jälleen kerran kulkea omaa tietään ja perusti Montanan, jota nykyään johtaa hänen nuorin poikansa Joakim Lassen. 

Kuinka Montana toimii ympäristötietoisesti?  

Montana tekee parhaansa noudattaakseen Joakim Lassenin ajatusta siitä, että yritykset ovat yksi vahvimmista tekijöistä maailman parantamisessa. Vuonna 2019 Montana sai EU Ecolabel -merkinnän, jonka tavoitteena on vähentää tuotantoa harjoittavien yritysten ympäristövaikutusta tuotteen koko elinkaaren aikana edistääkseen ihmisten, ympäristön ja maapallon resurssien hyvinvointia.

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB