ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Avaa päivän luukku paikka joulukalenterista

Muuto

Muuto luo uuden näkökulman skandinaaviseen muotoiluun nykyaikaisten materiaalien, innovatiivisten tekniikoiden ja luovan ajattelun avulla.
4 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Rest 2:n istuttava sohva - hallingdale 123 (vaalean harmaa) - Muuto
Muuto
Rest 2:n istuttava sohva, hallingdale 123 (vaalean harmaa)
4 049 €
Tilaustuote
Rest 3:n istuttava sohva - hallingdal 123 (vaalean harmaa) - Muuto
Muuto
Rest 3:n istuttava sohva, hallingdal 123 (vaalean harmaa)
4 695 €
Tilaustuote
Rest Pouf -rahi - Steelcut trio 515-Oak - Muuto
Muuto
Rest Pouf -rahi, Steelcut trio 515-Oak
1 109 €
Varastossa
Rest Pouf -rahi - Remix 163-Oak - Muuto
Muuto
Rest Pouf -rahi, Remix 163-Oak
1 019 €
Tilaustuote

Tuotemerkistä Muuto

Muuto on tanskalainen designyritys, joka yhdistää klassiseen skandinaaviseen muotoiluun nykyaikaisia materiaaleja, tekniikoita ja luovia ajatuksia. Yrityksen nimi tulee suomalaisesta sanasta muutos ja se kuvaa uutta lähestymistapaa. Muuton visiona onkin luoda innovatiivisia tuotteita, jotka antavat uuden perspektiivin skandinaaviselle muotoilulle.

Muuto tekee yhteistyötä tunnettujen muotoilijoiden kanssa, joista mainittakoon Harri Koskinen, Claesson Koivisto Rune ja Form Us With Love. He nostavat esille myös nousevia, nuoria muotoilijoita, jotka sopivat Muuton luovaan työyhteisöön.

Muuton valikoimaan kuuluu valasimia, mattoja, keittiötarvikkeita, huonekaluja ja muita sisustustuotteita. Niiden joukosta löytyy useita tunnettuja klassikoita, kuten the Dots -koukut, Stacked-hyllyjärjestelmä ja E27- ja Unfold-valaisimet. Yhteistä kaikille Muuton tuotteille on käytännöllisyys, yksinkertainen estetiikka ja tietynlainen rohkeus. Ja tietenkin - muutos!

Suositut suodattimet

Muuto seinälamputMuuto pöydätMuuto pöytälamputMuuto sohvatMuuto hyllytMuuto lamputMuuto lattialamputMuuto sohvapöydätMuuto tuolitMuuto kattolamputMuuto baarijakkarat

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB