ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Tuotemerkit/Paper Collective

Paper Collective

Paper Collective luo eri suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja kuvittajien avulla inspiroivaa painografiikkaa, jonka myynnistä osa menee hyväntekeväisyyteen.
589 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
17
Sivu 1/17

Paper Collective – Muotoilua hyväntekeväisyyteen   

Tanskalaisen Paper Collective -merkin muotoiluajatus on, että hyvän muotoilun on tehtävä enemmän kuin vain näyttää hyvältä. Paper Collective yhdistää hyväntekeväisyyden suunnitteluun ja tekee tiivistä yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja kuvittajien kanssa luodakseen ikonisia ja jännittäviä graafisia printtejä ja julisteita. 

Kun ostat Paper Collectiven julisteen tai kehyksen, osa hinnasta menee hyväntekeväisyyteen. 

Miten Paper Collectiven julisteet valmistetaan?   

Paper Collective arvostaa kestävää tuotantoa, ja kaikki heidän tuotteensa valmistetaan Tanskassa. Heidän materiaalinsa ovat FSC-sertifioituja ja korkealaatuisia. FSC-merkki annetaan vain puu- ja paperituotteille, jotka tulevat metsänhoidosta, jossa hakkuut ovat kontrolloituja eivätkä johda metsän katoamiseen. 

Mitkä Paper Collectiven printit ovat suosituimpia?   

Paper Collectiven yhteistyö tunnettujen suunnittelijoiden ja taiteilijoiden kanssa on johtanut moniin kuuluisiin kuoseihin ja motiiveihin. Joitakin suosituimpia ovat: 

  • Dancer: Minimalistinen motiivi upeissa, harmonisissa väreissä, joka esittää tanssivaa henkilöä. 
  • Mother: Yksinkertainen kuvitus, joka kuvaa äidin ja hänen lapsensa siluettia. 
  • Blomst: Kokoelma, joka on inspiroitunut klassisesta kukkien asetelmasta. 
  • Mado: Yhteistyökokoelma All The Way To Parisin ja Paper Collectiven välillä, jossa on ikonisia grafiikoita ja runollisia kuvituksia. 

Kenen kanssa Paper Collective on tehnyt yhteistyötä?   

Paper Collective työskentelee huolella valikoitujen taiteilijoiden ja suunnittelijoiden kanssa, joilla on monipuoliset taustat, mukaan lukien muoti, arkkitehtuuri ja kuvitus. Joitakin heidän suosituimpia yhteistyökumppaneitaan ovat: 

  • Julie Pike: Norjalainen valokuvaaja, joka on parhaiten tunnettu muotivalokuvistaan. 
  • Norm Architects: Kööpenhaminassa toimiva designstudio, joka työskentelee arkkitehtuurin, sisustussuunnittelun ja teollisen muotoilun parissa. 
  • Loulou Avenue: Alankomaista kotoisin oleva taiteilija, joka työskentelee usein musteella tai hiilellä. 

Paper Collective -projekti   

Paper Collective rahoittaa erilaisia hyväntekeväisyysprojekteja julisteidensa ja kehystensä myynnillä. Vuonna 2018 he aloittivat tähän mennessä suurimman projektinsa, kun he päättivät rakentaa koulun Nepaliin. Rakennustyö toteutetaan yhteistyössä Human Practice Foundationin kanssa. 

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB